Links

Byggeri - Generelt 208 links   

A/S Modulia

Velkommen til Modulias univers af spændende og inspirerende køkkener og badmiljø

Aalborg Portland A/S

Dansk produceret cement

AB byggeprofiler

AB Byggeprofiler forhandler hele Plannjas omfattende sortiment af tagprofiler og facadeløsninger, tagrender og nedløbsrør samt tilbehør i stål og aluminium. Desuden også Plannjas store program af inddækninger, facadepaneler, letbjælker og tagsikkerhed

ACO Nordic A/S

ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som tagrender tagløsninger og ovenlys.

Agimex A/S

Agimex er alt indefor termometer, vejrstationer osv.

Alfix A/S

Alfix er førende producent i Skandinavien af byggekemiske produkter til flisekonstruktioner

Al-KO Ginge

AL-KO Ginge A/S sælger mærkevaren Ginge i Danmark, og ejer desuden to datterselskaber Ginge Svenska AB, Sverige og AL-KO Ginge A/S, Norge, der varetager salget i de respektive lande. Gruppen udvikler og producerer plæneklippere og haveudstyr. AL-KO

Andersen & Nielsen A/S

Professionel leverandør af håndværktøj, måleværktøj og gasværktøj

Annebergs Limtræ

Spær og limtræ til ethvert formål. Vi bruger de fineste råvarer, langsomt-voksende graner fra de store midt-svenske og finske skove. Annebergs Limtræ A/S - Limtræsbjælker, søjler og hytter

Antalis - c.c.& co

Antalis er førende i Europa og rådgiver og leverer inden for Print, Office, Packaging, Foodservice og Visual Communication. Vi leverer hver dag produkter og services til mange forskellige brancher, og det stiller krav til vores viden.

Areco Profiles

ARECO - produktion af profilerede tyndplader til tag og facader; Tag- & vægprofiler. Tag panel, vægpanel, sandwich panel, lysplader, FA plade, fittings, tætlister og tilbehør til et vellykkede projekt

Arminox A/S

Murbindere til enhver opgave...

Bahco

En verden af værktøj, alt indenfor håndværktøj

Bayer

Bayer er en forskningsbaseret virksomhed der producere og sælger alle former for kemiske produkter

Beck & Jørgensen

Når du handler Beck & Jørgensen maling, får du professionel kvalitet og service fra en danskejet virksomhed. Når du handler Beck & Jørgensen ved Roslev er du altid et penselstrøg foran.

Bencon A/S

Bencon A/S er specialist indenfor olier og tilsætningsstoffer.

Blåkläder

Blåkläder udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design.

BMC

BMC A/S i Danmark leverer bl.a. Benders betontagsten og BIG A/S leverer en lang række byggematerialer

Bon Fire

Med det nye Bon-Fire køkken har du mulighed for at lave spændende mad på en spændende måde på spændende steder. Hjemme på terrassen, ved stranden, i skoven, ja hvor som helst. Det er hyggeligt og nemt , og med Bon-Fire kan du både grille og koge over bålet på én gang.

Borup Kemi

I dag er Borup Kemi Danmarks største producent/tapperi, af husholdningkemi til både dagligvare- og specialhandelen. Samt en af de store leverandører til DIY markedet, af egne samt andre danske og udenlandske ”brands”.

Bosch

Bosch - professionelt blåt elværktøj for professionelle inden for håndværk og industri. Forretningsområdet Power Tools i Bosch-Gruppen er verdens førende leverandør af elværktøj og tilbehør.

Bostik A/S

Bostik er en af verdens ledende fabrikanter af lim, spartel, fix & fuge samt tætningsmiddel til byg- og gør-det-selv markedet.

BP Gas

Som Danmarks førende gasleverandør leverer BP gas til både professionelle og private kunder.

Brenntag

Brenntag tilbyder en stor portefølje af produkter. Indenfor hvert segment og industri finder du et komplet produktsortiment af kemi, ingredienser og råvarer.

Brommann

Brommann er leverandør af alu.profiler, værktøj og beslag

Brøste A/S

Brøste er specialist indenfor salt og tilsætningsstoffer.

Byggros A/S

Velkommen til Byggros - din leverandør af løsninger til bygge- og anlægsarbejde

C. Flauenskjold A/S

C.Flauenskjold er ledende indenfor Autolak, tapet, pensler, slibepapir og lim

Carat Tools

Carat Tools ApS er importør af diamantklinger, værktøj og maskiner: Tør- og vådskæreklinger, lasersvejsede tør- og vådborekroner, kerneboresystemer, flise- og stenskæremaskiner, cementblandere og skæremaskiner til skæring i væg, gulv og i alle slags beton og stenmaterialer

Cembrit A/S

Når du vælger tag og facade fra Cembrit, får du et komplet program af stilrene, langtidsholdbare produkter med minimale krav til vedligeholdelse

Clean Carpet

Clean Carpet har fremstillet vaskbare måtter siden 1986. Vi er en danskproducerende virksomhed som fremstiller måtter med ekstra stor sugeevne, stabil fodfæste, lang levetid og som sparer op til 65% af rengøringen

Colour Ceramica

Colour Ceramica a/s importerer og sælger keramiske fliser, klinker og mosaik fra betydende producenter i f.eks. Tyrkiet, Italien, Spanien, Tjekkiet og Tyskland.

Concepta

Concepta er din mulighed for at få design og økonomi til at gå op med dine boligdrømme. Vi har et stort udvalg af lækre, funktionelle køkkener, badeværelser og skabe til alle aktive hjem, hvor der leves og drømmes

Dafa

Ved Dafa har vi specialiseret os i en lang række produkter, så som tætningslister, pakninger, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler samt et bredt program af fugeprodukter. Desuden har vi produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.

Dala Floda A/B

DAla Floda har et bredt program indenfor massive trægulve, Massive lister og loftsbrædder.

Dana Lim

Dana Lim producerer mere end 400 forskellige typer lim og fugemasse til ethvert behov.

Dana Vinduer A/S

Dansk producent af døre og vinduer i fyr eller mahogni

Danlamin A/S

Danlamin leverer og producerer laminat og massive træbordplader af høj kvalitet

Danspær

DanSpær A/S producerer træ- spær til alle former for byggeri,små og store, enkle og komplicerede i individuelle mål efter Deres tegninger.

DeWalt

DeWalt er alt indenfor Akku og El-værktøj.

DFI Geisler

DFI-GEISLER er Europas førende leverandør af bordplader til køkken, bad og bolig.

DK beton

DK Beton A/S fremstiller og leverer færdigblandet beton fra 21 fabrikker i Danmark.

DLH

DLH Nordisk A/S leverer til træ- og møbelindustrien over hele Danmark. Derudover sælger vi træ til videreforhandlere herhjemme og på de nære eksportmarkeder.

Dorma A/S

DORMA er en globalt aktiv leverandør af dørteknologiprodukter og systemer. Selskabet er globalt markedsledende på dørlukkere og automatiske dørsystemer.

DS stålkonstruktion A/S

Ved DS-Stål er Kombinationen af vores store byggetekniske stålkompetence og vort brede produktsortiment, der gør anvendelsesmulighederne mangfoldige. Del af DS gruppen.

Duco

Duco er specialist i alle former for afvandingsteknik.

DVA

DVA er et dynamisk firma med fokus på værktøj der henvender sig til den professionelle bruger.

Dyrup

Dyrup er leverandør af kvalitetsløsninger og innovative løsninger inden for træbeskyttelse og maling, der beskytter, bevarer og udsmykker rum og overflader.

Ecophon

Ecophon vil levere akustiske væg og loftsystemer med velgennemtænkte funktioner, godt design og excellent lydabsorption

Egernsund Tegl amba

Egernsund Tegl er mursten, tagsten og belægningsten til byggeri i Danmark.

Elefantriste A/S

ElefantRiste A/S udvikler, producerer og markedsfører: Pressvejste elefant® riste i alle udformninger Skridsikre planker og lejdertrin Eksklusive designriste

Elfa Lumi A/S

I over 25 år har Elfa-Lumi lavet kvalitets skydedørs- og opbevaringsløsninger sammen med indretning og foldedøre.

Elthermo A/S

Siden 1986 har selskabet ekspanderet indenfor følgende områder: PROJEKTØRER - (skibs- og landanlæg) BELYSNING - (bl.a. signal- og nødbelysning) LYSKILDER - (alle former for lyskilder) EL-VARME - (ribberørsovne/rørovne/oliefyldte el-radiatorer) KABEL - (alle former for kabel og ledning) EX-MATERIEL - (explosionssikre armaturer/projektører/varmeovne/komponenter) INTERIØRBELYSNING - (down/up/spotlight - skinnesystemer)

Eric Storm

Eric Storm A/S er en af de største distributører af fleksible plastprodukter i Danmark. Virksomheden har i mere end 40 år opbygget kompetence inden for rådgivning og udvikling af løsninger til landbrug/gartneri, byggeri samt industrielle kunder.

EXPAN A/S

EXPAN Vægge er et byggesystem baseret på rumstore, etagehøje elementer af letklinkerbeton og beton.

Expo-net A/S

EXPO-NET Danmark A/S producerer og leverer brugervenlige og miljørigtige plastnet i både rør- og fladform - og til utallige anvendelsesområder.

Fein

FEIN er specialist, når det drejer sig om professionelt, ekstremt holdbart elektroværktøj og særlige anvendelsesløsninger på metal- kompletterings- og køretøjsområdet

Fermacell

Fermacell producerer fibergips produkter.

Festool

Festool har specialiseret sig i el- og trykluftværktøj og tilbyder et alsidigt produktprogram, der lever op til den professionelle brugers behov og krav.

Fibertex

Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.

Fiskars A/S

Fiskars' Have-afdeling er førende inden for udvikling af innovative haveredskaber og -tilbehør og tilbyder et omfattende udbud af særdeles holdbare, effektive og brugervenlige produkter

Form & plast A/S

Form & Plast A/S designer, udvikler og producerer friskluftsventiler til vinduesproducenter. Form & Plast A/S har årelang erfaring med naturlig ventilation til alle typer vinduer – træ/alu, træ, plast – og har patenteret den unikke klikfunktion, som er produktets særkende.

Fosroc

Fosroc har mere end 70 års erfaring med levering af specialprodukter til byggeindustrien.

Frøslev Træ

Frøslev Træ Gruppen - totalleverandør i byggetræ

G C Rieber

GC Rieber Salt er en af de ledende leverandører af salt og saltrelaterede produkter i Norden.

G. Funder

Vort produktsortiment omfatter bl.a. Tovværk og liner - Børster, koste og pensler samt specialopgaver

Gammelrand Beton A/S

Gammelrand Beton A/S, fremstiller kvalitetetsprodukter til bygge- og anlægssektoren. Produktionen består hovedsageligt af afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkerblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.

Gardena

GARDENA har derfor i sit sortiment, det rette produkt til hvert arbejde du vil udføre i din have, fra beskæring og vandning til hækkeklipning, bassinopbygning og beskyttelse af græsplæner.

GT glasfiber

Dano Mast er leverandør af flagstænger af træ og glasfiber, støtter, flag, beslag og alle andre former for tilbehør til flagstænger

Gyproc A/S

Gyproc fremstiller og markedsfører gipsbaserede letbyggeri-teknik systemer under varemærket Gyproc®. Derudover fremstiller og markedsfører Gyproc perforerede akustiklofter under varemærket Gyptone

H.P. Schou

Vores sortimentsbredde og dugfriske nyheder fra indkøb over hele verden, gør os til den helt rigtige totalleverandør af isenkram og alt indenfor havemøbler

H+H Danmark A/S

H+H er en ledende europærisk levereandør af løsninger i porebeton.

Habo

Habo er virksomheden fra stedet med samme navn. Et gammelt smedeværksted, der har udviklet sig til Nordens førende virksomhed inden for funktionelle beslag

HB Trapper & Stål A/S

HB Trapper & Stål A/S er Danmarks førende producent af ståltrapper.

HBC A/S

Vore produkter og systemløsninger udnyttes først og fremmest, hvor der stilles specielle krav til konstruktionernes ydeevne. Det kan være krav til udseende, styrke, holdbarhed, brand- & lydteknisk kvalitet, fugtbestandighed, og krav i relation til miljø og indeklima.

Henkel

Klæbemidler, tætninger og overfladebehandlinger fra Henkel servicerer industrier inden for transport, elektronik, luft- og rumfart, metal, varige forbrugsgoder, dagligvarer, vedligeholdelse og reparation samt emballage, og tilbyder en bred vifte af produkter til håndværkere og forbrugere.

Hetag Light A/S

Hetag Tagmaterialer A/S tilbyder et bredt program af tagpap, der primært anvendes til nybyggerier og renoveringsopgaver, samt isoleringsmaterialer, ovenlys, lyspaneler og diverse overdækninger.

Hitachi

Hitachi Power Tools Denmark A/S er moderne teknologi indenfor befæstigelse og elværktøj

HJS værktøjsagentur

HJS er værktøjsagent og leverandør af kendte værktøjsmærker som Wera, Parat, Stabila, Knipex og Panasonic

HKS

HKSDK Company A/S er Danmarks førende inden for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko. HKSDK sætter en ære i at producere sikkerhedssko, der er komfortable og funktionelle på samme tid samtidig med, at sikkerhedsskoene har et moderne design i nye og lette materialer.

Hornbæk Trævarefabrik A/S

Hornbaek producerer de kendte hoveddøre: "JE-TRÆ Facadedøre", med mange flotte individuelle muligheder og total løsninger på indgangspartier. i mere end 30 år har vi designet og produceret hoveddøre til danske boligejere. Hornbaek er også producent af et stort udvalg af forskellige trælister og RUSTIK profiler til loft- og vægbeklædning.

Hørning parket fabrik A/S

Hørning producerer et bredt sortiment af massive parket- og plankegulve. Ud over gulve produceres lister, trappetrin og tilbehør

Hultafors

Hultafors fremstiller håndværktøj. Vi er måske mest kendt for vore tommestokke, men produktudvalget består i dag af et bredt værktøjssortiment til såvel håndværkere som privat-personer, der vil arbejde med funktionelt værktøj af høj kvalitet

IBF Betonvarer A/S

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.

Icopal A/S

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger, og Nordens førende entreprenørvirksomhed indenfor tag- og lukningsentrepriser i metal og tyndpladestål.

ID Identity

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj.

In Wood A/S

In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve

IPA

IPA udvikler og producerer beslag til byggeindustrien; det være sig alt fra møbelbeslag over hængsler til rendejern.

Irwin

International leverandør af bor og savklinger

ITW BYG

ITW er søm, skruer, bolte, beslag, kæder og meget mere. Find produktet til enhver opgave.

Ivarsson

ivarsson er en komplet samarbejdspartner inden for fibercement - dokumenteret i kraft af et gennemprøvet bredt sortiment med kvalitetsprodukter

Jackon

Jackon er Nordens førende leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien. Vores mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur® og Jackon vådrum.

Jasa

Jasa Company er en handelsvirksomhed, som sælger et bredt varesortiment bestående af bl.a. et program af beslag til døre, vinduer, køkken m.m.

Juliana Drivhuse

Julianas drivhusprogram må betegnes som et af de bredeste i Europa, idet det omfatter ca. 30 forskellige modeller i størrelser fra 1,2 m2 op til 72 m2 i grundareal.

Jumbo A/S

JUMBO Stillads A/S er Danmarks største totalleverandør af løsninger, når toppen skal nås, hvad enten det gælder stiger, stilladser eller lifte.

Junckers

Med Junckers får du et ægte og tidløst gulv, som forener æstetisk oplevelse og funktion. Alle vores gulve er massive og meget slidstærke - kompromisløs kvalitets.

Junckers Træpleje

Junckers Træplejesystem er et sammenhængende og gennemtestet sortiment af vedligeholdelses- og plejeprodukter, der både er nemme at arbejde med og giver dine værdier den maksimale beskyttelse.

Kansas - Fristad

Fristads Kansas leverer de nyeste løsninger inden for funktionelt, slidstærkt og behageligt arbejdstøj til verdens hårdtarbejdende eksperter.

Kastrup Vinduer

KASTRUP gruppen producerer og leverer kvalitetsvinduer og døre med danmarks absolut korteste leveringstid. Det gælder både plastvinduer og tr/alu vinduer.

KH-Trade

KH Trade - bredt produktprogram i bl.a. greb og beslag til døre og vinduer.

Knauf Danogips

Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen hvor Danoline også indgår. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.

Knudsen kilen A/S

Knudsen Kilen A/S er mere end bare en producent af kiler, og står gerne til rådighed i forbindelse med: Kontakt til arkitekter Information vedr. trinlyd Information vedr. trykbelastninger Behovsvurderinger.

Kota A/S

Kota er salg og produktion af blandt andet gulvledere i stål og beton.

Kronospan

KRONOSPAN er verdens førende producent af træbaserede plader. Organisationen har over 40 produktionsfaciliteter og mere end 14.000 medarbejdere. KRONOSPAN er specielt kendt for at anvende avanceret teknologi og er førende inden for produktudvikling og innovation.

Kyocera Unimerco

UNIMERCO er en videnbaseret distributør og producent af værktøjsløsninger og -service til udvalgte segmenter inden for: spåntagende bearbejdning måling og kalibrering mekanisk befæstelse

Lauridsen handel og import A/S

LHI sælger produkter til reparation og udbygning af det europæiske kloaknet.

Lemvigh Müller A/S

I dag er vi Danmarks største stål- og teknikgrossist med næsten 1.900 medarbejdere

Liflex ApS

Liflex er vådrumsplader og gulvvarmesystemer

Lilleheden A/S

Lilleheden A/S er en af Nordeuropas største producenter af limtræ til både enkle og avancerede konstruktioner af enhver art.

Lindab Profil

Lindab Profil koncentrerer sig om byggeindustrien og omfatter et bredt udvalg af byggekomponenter og komplette byggesystemer i stål til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri

LIP Bygningsartikler A/S

Produktprogrammet var fra starten fliseklæb og fugemasser, som siden hen er udvidet med produkter indenfor gulvspartelmasser, vandtætning, silicone, epoxy, spartelmasser m.m. Alle vore produkter er løbende under intern såvel som ekstern kvalitetskontrol, således at vi altid kan leve op til vor slogan: LIP - når der bygges på kvalitet

L-Team

Vi markedsfører bl.a. L••control (stikkontakter og afbrydere), L-home (dørklokker, tænd/sluk ure, postmeldere og husnummer), L-power (batterier og opladere) L-protect (Protector alarmsystem, røg- og gasalarmer og TV overvågning), og L-tools (digitale værktøjer).

Makita

Makita fremstiller mere end 500 forskellige maskiner. Præcision og kvalitet i mindste detalje er et af Makitas kendetegn.

Mascot

Mascot International A/S er en international, familiedrevet virksomhed, der udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet til håndværkere og industri.

Me-Fa postkasser

ME-FA er Nordens største producent af postkasser og postkassesystemer i metal, stål og plast. ME-FA indtager i dag en position som absolut markedsledende inden for såvel privatmarkedet som det professionelle marked. ME-FA's markedsposition er opnået gennem en målrettet fokusering på design, funktionalitet og kvalitet.

Milwaukee

Professionelt el-værktøj til alle formål

Moelven Danmark. A/S

Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, Kerto bjælker og gulvstrø, limtræ, I-bjælker, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.

Moland Byggevarer A/S

Moland sælger trægulve, træpleje, indvendige døre, isolering, gips/stål og porebeton.

Monier A/S

MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer.

Morsø Jernstøberi

Morsø har 155 års erfaring med produktion af brændeovne, og vi har altid stået i spidsen, når nye ovntyper skulle udvikles. Du kan altid finde en Morsø-ovn, der lever op til netop dine krav til design, størrelse, ovntype og effektivitet. Der er især nogle områder, hvor Morsø adskiller sig fra andre ovne:

MSK Scandinavia A/S

MSK Scandinavia er leverandør af træbaserede pladeprodukter. Produktområderne omfatter bl.a. MDF, Spån, OSB

Nassau Door A/S

NASSAU Door A/S er den førende danske producent af industrielle ledhejseporte. I mere end 30 år har NASSAU Door forenet høj kvalitet og holdbarhed, med funktionalitet og smukt design

Niels Ulrich Pedersen A/S

Niels Ulrich Pedersen A/S er en af de førende trælast distributører i Danmark

Nilfisk ALTO

Nilfisk-ALTO tilbyder højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengøringsmaskiner af høj kvalitet til landbruget, autobranchen, industrien, rengøringsselskaber og private forbrugere

Nordisk Pladeimport A/S

Nordisk Pladeimport er en grossistvirksomhed med speciale i træbaserede byggematerialer - Plader, strøer m.v. Vi er en international virksomhed med import fra hele verden og distribution til tømmerhandlere i hele Danmark.

Nordisk Wavin A/S

Wavin udvikler, producerer og markedsfører totale programmer af plastrørssystemer, der sikrer mennesker adgang til drikkevand og leder spilde- og regnvand bort på miljørigtig vis. Desuden anvendes Wavins produkter til at forsyne mennesker med gas, el, centralvarme og gulvvarme i boliger og industri

Nordlux

nordlux er bright life vores slogan, bright life, er udtryk for at vores kunder vil opleve funktionel og smuk belysning, der er stemningsskabende i deres dagligdag.

NORLUND A/S

Norlund er en af de største danske leverandører af certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandlere. Savværket råder over et af Europas mest moderne savværksanlæg og tilbyder en strømlinet produktion i dansk gran. Norlund er FSC & PEFC-certificeret samt ISPM15 godkendt

Norup Silva

Norup Silva importerer og sælger en bred palette af kvalitetsprodukter primært indenfor hegn- og legeartikler til det Skandinaviske marked.

Novopan

NOVOPAN TRÆINDUSTRI A-S fremstiller spånplader samt videreforarbejdede produkter heraf

NS System

NS System er en 100% danskejet virksomhed med 70 medarbejdere, der producerer heat-transfers. Vor mission er at sælge reklametryk i høj kvalitet gennem vore forhandlere.

Osram

OSRAM er en af verdens største producenter af lyskilder. Lyskilder fra OSRAM lyser op i mere end 140 lande. I forretningsåret 2007 producerede over 41.000 ansatte en omsætning på over 35 milliarder kr.

Outline

Faglig kompetence og et lækkert sortiment fra en af de gode vinduesproducenter.

OX-ON

OX-ON er specialister og totalleverandør i produkter til personlig beskyttelse, herunder bl.a. arbejdshandsker, svejsebeskyttelse, sikkerhedsfodtøj, hjelme, dragter, faldsikring, høreværn og åndedrætsværn.

Palsgaard Træ A/S

Palsgaard Gruppen består af 7 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af løsninger til byggeriet. Palsgaard Gruppen er Danmarks største og førende leverandør af præfabrikerede løsninger med træ indenfor forretningsområderne: TræSpær, TræElementer, TræKviste og TræVarer

Pergo A/B

Pergo tilbyder dig verdens største udvalg af laminatgulve i forskellige design, formater og kvaliteter.

Pindstrup Mosebrug A/S

Pindstrup producere sphagnumprodukter til gartneri og havebrug i Danmark og udlandet. Selskabets produktudvikling sker i tæt samarbejde med de professionelle danske gartnere

Pinotex

Pinotex er et af de mest kendte varemærker, når det handler om træbeskyttelse i Danmark. Pinotex er fra en tid, som vi tænker på som de gode gamle dage, hvor ting blev skabt til at leve længe. Pinotex er træbeskyttelse med dokumenteret holdbarhed i al slags vind og vejr.

Plannja A/S

Plannja er en af Europas førende producenter af profilerede stålplader af højkvalitetsstål. Blandt vores produkter findes væg- og tagprofiler, tagstensprofiler, tagrender, isolerede paneler, vægkassetter, trapezprofiler, lægter og bjælker

Plus Garden system A/S

PLUS – udvikling og salg af havehegn- låger, havemøbler og legehuse og legeredskaber, blomsterkasser, pavillioner, hønsehuse og m.v.

PN beslag

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik er i dag en virksomhed med 300 veluddannede og dygtige medarbejdere, der producerer og markedsfører beslagprodukter til håndværk, industri og gør det selv-folk under navnet PN-BESLAG.

Pre-Træ A/S

Pre-Træ er producent af væg - og tagelementer samt alle former for spærkonstruktioner

Primo Danmark

Primo's sortiment af hårde og bløde plastlister og formstøbte dele kan bruges hvor som helst, hvor der er behov for en nem finish eller tætning mellem én eller flere byggekomponenter: gulvbelægning, i køkken og på badeværelse, lofter, trappeskakter eller tætning omkring døre og vinduer.

Primo Vinduer A/S

PRIMO Vinduer er Nordens største producent af vedligeholdelsesfrie vinduer og døre, som er designede til at passe 100% til dansk arkitektur.

PTP handelsfirma

Velkommen Til et spændende produktprogram af naturens egne materialer og råstoffer. Granit m.v. er et eksklusivt valg til belægninger på gårdspladser, stier, gange, i haver og parker, torve samt til veje og parkeringsanlæg.

Randers Jernstøberi A/S

Randers Jernstøberi har eksisteret siden 1916 og har til stadighed været beskæftiget med produktion og salg af kloakstøbegods som hovedaktivitet.

Randers Tegl A/S

Randers Tegl er dansk produceret teglsten til murværk og tegltagsten af højkvalitet.

Randi

Randi er producent og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr - kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing.

Rationel Vinduer

Rationel vinduer og døre er kvalitetsprodukter, som vi udvikler, designer og producerer med omtanke.

Ravendo

Ravendo A/S blev stiftet i 1946 og har siden da leveret trillebøre, sækkevogne og andre former for umotoriseret transportmateriel til hele verden.

RC Betonvarer A/S

RC Betonvarer producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

Rias A/S

RIAS A/S er en ledende distributører af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomhed samt den offentlige sektor i Skandinavien.

Rindom A/S

A. Rindom lagerfører en lang række kvalitetsprodukter til omgående levering hurtigt og nemt.

Ringsted Spærfabrik A/S

Velkommen til RINGSTED SPÆRFABRIK A/S. Her kan du finde en beskrivelse af hovedparten af de konstruktioner, som vi fremstiller. Herudover kan du finde gode råd og vejledning til tømrermester, projekterende arkitekter, rådgivende ingeniører samt "gør det selv" folket.

Rockfon A/S

Rockfon Gruppen udvikler integrerede loftløsninger, som giver et bedre og mere sikkert indeklima. Og vi gør det ved at tilpasse de tekniske egenskaber og designet til moderne krav og tendenser.

Rockpanel A/S

Rockpanel plademateriale er velegnet til mange formål som facader og tagkanter både ved nybyggeri og renovering.

Rockwool

Du finder her et link til Rockwools hjemmeside, hvor du finder svar på alle spørgsmål indenfor isoleringsprodukter, produktinformation og tekniske konstruksions spørgsmål.

Rold Skov Savværk

Aktieselskabet Rold Skov Savværk er en af landets største savværksgrupper for opskæring af nåletræ til konstruktionstræ, beregnet for såvel det danske som det europæiske marked.

Ruko

I dag er Ruko totalleverandør til låsemarkedet og en særdeles aktiv aktør på det voksende sikringsmarked. Ruko tilbyder låse- og sikringsmarkedet et bredt sortiment af produkter og serviceydelser, der kan medvirke til en effektiv sikring af boliger, institutioner og erhvervsbyggerier.

S.A.V. Danmark

SAV-systemprodukter: Afløb Ventiler Brand Fittings . VA Varme

Saint Gobain Isover A/S

Saint-Gobain Isover a/s producerer isoleringsprodukter af glasuld. Med vore produkter og vores viden er vi med til at skabe gode energibesparende løsninger for vore kunder.

Saniscan

SaniScan tilbyder totalløsninger til badeværelset med fokus på høj kvalitet og unikt design. Design til den kvalitetsbevidste forbruger.

Sanistål A/S

Sanistål er Danmarks førende grossist inden for VVS og VA, stål og metal, elteknik, bilindretning, værktøj, maskiner, teknik.

Schiedel Skorstene A/S

Uanset om du drømmer om en åben pejs, har købt en brændeovn, nyt fyr eller din eksisterende skorsten skal renoveres har Schiedel Skorstene et produkt du kan bruge.

Schneider Electric

Schneider Electric udvikler forbundne teknologier og løsninger til styring af energi og processer – sikkert, pålideligt, effektivt og bæredygtigt. Koncernen investerer i forskning og udvikling for at styrke innovation og differentiering med et stærkt engagement i bæredygtig udvikling.

Seko

SEKO er din stærke samarbejdspartner indenfor den professionelle EL branche og DO-IT-YOUR SELF på VVS og EL til detailhandelen.

Sika Footwear

SIKA vil være blandt de bedste til at give mennesker i arbejde et godt og sikkert arbejdsliv - blandt andet ved at sikre sunde fødder – levering af attraktive produkter i et smart design indenfor arbejds- og sikkerhedsfodtøj.

Silkeborg stigefabrik

Stilo er alt indenfor stiger, både træ og aluminiumsstiger, men ogs Altrex stilladser.

Skalflex A/S

Skalflex A/S er i dag en af de førende danske producenter af højkvalitets-facadebehandling. Virksomheden er beliggende i Viborg, hvor der udvikles og fremstilles et bredt spekter af mineralbaserede facadebehandlingsprodukter til nybyggeri og renovering

Smartwood

SmartWood A/S er leverandør af træbaserede konstruktioner (spær, dragere, rammer, bjælker) til boliger og institutionsbyggerier

Smedbo

Funktionelt og eksklusivt badværelsestilbehør

Snickers

Snickers fremstiller og leverer arbejdstøj til professionelle inden for håndværk, industri og service. Vores produkter er kendt for deres kvalitet, funktion og innovative løsninger. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1975 og er siden vokset så vi i dag er et af Europas førende varemærker inden for arbejdstøj. Snickers er repræsenteret i 15 lande.

Snoos - Kvalitetsalarmer

SNOOS IP alarmsystem er designet til at være sikkert, nemt og pålideligt. SNOOS anvender dit internet. Et internet baseret alarmsystem gør, at du ikke behøver simkort eller anden form for abonnement. Med den gratis app til iPhone og Android kan du selv styre det hele fra din smartphone. SMS behøver du ikke, da alle alarmer straks sendes direkte til dig eller din nabo. SNOOS´ abonnementsfri tyverialarm giver dig et mere sikkert hjem. Du kan endda lade din nabo overvåge din SNOOS Alarm og på den måde lave din egen gratis nabohjælp.

Södra Timber A/B

Södras verden udgår fra skoven. Det er skoven, som er den stadigt voksende råvarer, selve grundforudsætningen for alle de forskellige virksomheder indenfor Södra.

Soudal

Soudal er en af de førende producenter af silikone fugemasse og montage lim produkter til industrien.

Spekva A/S

SPEKVA tilbyder unikke løsninger til Deres køkken og bad indenfor bordplader, borde, hylder og baldakiner. Skræddersyede, unikke bordplader i massivtræ, CaesarStone og natursten

Staco

Sortimentet omfatter bl.a. mekanisk håndværktøj - herunder topnøglesæt med det verdenskendte ”STACO®LOCK-system” der gør, at selv beskadigede bolte med runde hjørner let kan afmonteres. STACO toppenes profiler bevirker, at de kan anvendes til både mm og tomme-mål. Uovertruffen finish og kvalitet!

Stanley

Du vil her hente information om Stanley’s aktuelle produkter indenfor håndværktøj. Yderligere vil du finde et stort udvalg af laserprodukter, samt et stort og bredt program af opbevaringsløsninger

STM Vinduer & Døre A/S

Vi har et komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske træbearbejdningsmaskiner, så hos os er det muligt at få fremstillet elementer, der tilgodeser individuelle ønsker og behov

Strøjer Tegl

Mursten, tegl og fliser. Mursten af alle typer; Blødstrøgne mursten, maskinsten, bagmursten og specialmursten,41 forskellige farvenuancer, brændt til perfektion på et af verdens mest avancerede teglværk.

Sundolitt A/S

Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulve, vægge og tage. Vi tilbyder også en række specialløsninger inden for fundamenter, tag og gulvvarme.

Svalk

Du kan få leveret alt indenfor beslag og skinner til skydeskabe, døre og porte fra 12 Kg og op til 2000 Kg, samt værktøj til den professionelle håndværker og til "gør det selv" folket.

Swedoor Jeld-Wen

Vi har markedets bredeste sortiment af dørløsninger, og tilbyder døre i forskellige konstruktioner, klassificeringer og udformninger til langt de fleste anvendelsesområder

Sydvesta

A/S SYDVESTA er et handels- og importfirma, der i mere end 35 år har været leverandør af værktøj og maskiner til byggemarkeder, håndværkerbutikker og værktøjsforretninger.

Tacodan A/S

Vi forhandler tagtilbehør af høj kvalitet fra anerkendte producenter i både ind- og udland.

Tarkett A/S

Tarkett A/S markedsfører og sælger gulve til private boliger og til projektmarkedet. Dette omfatter lamelparket, laminat, vinyl til både private og erhvervsmiljøer, linoleum samt samt gulve til vådrum og barfodsområder.

Timberman Danmark

Moderne design og høj kvalitet er kendetegnet for Timberman trægulve. Lige fra de klassiske massive plankegulve samt terrasseplank, som findes i vort Trip Trap sortiment, til de mest moderne lamelopbyggede planker og parketter i mange smukke træsorter.

Trehøje Døre A/S

Trhøje Døre leverer og producerer døre til næsten alle typer byggeri. Vi har et stort standardprogram, men producerer også gerne efter kunde specifikationer

Trip Trap Woodcare

WOODCARE DENMARK udvikler, producerer og markedsfører et komplet program til grundbehandling og pleje af træoverflader til konsumentmarkedet såvel som til det industrielle marked for overfladebehandling

Troldtekt

Opnå god akustik og et sundt indeklima. De lydabsorberende plader fungerer samtidig som effektiv brandsikring og er udført i bæredygtigt materiale

Ugilt Savværk A/S

Ugilt Savværk bygger sin produktion på mange års erfaring, ekspertise og teknisk know how, kombineret med nytænkning, service og fleksibilitet. indenfor både træspær og kviste

UPM Kymmene A/S

UPM Kymmene er finsk producent af trælast og den kendte WISA krydsfiner.

V. Burcharth & Søn A/S

Burcharth er en danskejet handelsvirksomhed, specialiseret indenfor tekniske artikler til dansk industri.

Varde ovne

Varde Ovne A/S er den første brændeovnsproducent i Norden der har fået tildelt det officielle, nordiske miljøstempel Svanemærket. Det er vi stolte af. Prædikatet er nemlig en miljømæssig blåstempling af både det færdige produkt, og måden det bliver produceret på.

Velux Ovenlysvinduer

VELUX tilbyder et komplet system, der gør det let at planlægge indbygningen af ovenlysvinduet. VELUX tilbyder også solfangere der indbygges i taget ved hjælp af standard VELUX inddækninger og som kan sammenbygges med VELUX ovenlysvinduer.

Ventisol

Ventisol A/S er en moderne og fremtidsorienteret virksomhed, der ligger i Vrå og dermed stort set midt i Vendsyssels smukke natur. Virksomheden, der producerer plastvinduer og døre til både erhverv og boligbyggeri, kan i 2007 fejre sit 25 års jubilæum

Vida Wood Danmark

VIDA A/S er sveriges største privatejede savværk. VIDA levere alt indenfor trælast.

Viking Softwood A/S

Viking Softwood har specialiceret sig i import af Sibirisk Lærk fra nogle af de bedste områder i Rusland. Vi råder over det bredeste udvalg af råtræ i Danmark. Desuden har vi i vores egen produktion mulighed for at lave specielprofiler efter dit ønske.

Vink A/S

Vink har et bredt sortiment af plasthalvfabrikata omfatter følgende leveringsformer: rundstænger, emnerør, plader, folier, profiler, ventilationskomponenter samt plastrørsystemer

Weber

Weber er facaderenovering, alle former for puds og mørtelprodukter men også fliseklæb og flise fuge. Weber leverer og producerer Premix- og Leca® produkter samt Premix-udstyr fra ca. 200 fabrikker verden over. Weber er en del af Saint-Gobain.

Weber

Med en Weber grill er du sikret de perfekte oplevelser hver gang!

Wewers Belægningssten A/S

Wewers fremstiller en række produkter i beton til blandt andet: rekreative områder, gang- og opholdspladser omkring boligen, befæstigelse af kørearealer, forøgelse af trafiksikkerhed, afskærmninger og meget andet.

Wienerberger A/S

Sortimentet ved Wienerberger består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.

Wiking Gulve A/S

Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion af det enkelte plankegulv.

Wood step A/S

Wood Step er totalleverenadør af alle former for trappeløsninger

WoodCon A/S

WoodCon A/S er en af Danmarks største producenter af spær og kviste - med mange års erfaring, fra idé og projektering til produktion og levering. Spær · Gitterspær · Saksspær · Halvspær · Plankespær · Hanebåndsspær · Trempelspær

Xella Byggesystemer A/S

FERMACELL. Et komplet system til byggeri med lette vægge. Xella Byggesystemer producerer og sælger komplette løsninger til lette vægge indendørs såvel som udendørs, til opsætning af såvel professionelle håndværkere som hjemmehåndværkeren, og vores veluddannede teknikere er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål omkring byggeri med lette vægge.

Xella Danmark A/S

XELLA’s vigtigste produkter er fibergips, porebeton og kalksandsten. Virksomheden markedsfører sine produkter under kendte mærkenavne: SILKA står for kalksandsten, YTONG/SIPOREX for porebeton og FERMACELL for fibergips. Med disse mærker er vi også repræsenteret i Danmark.

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00