Links

Byggeri - Generelt 208 links   

Byggros A/S

Velkommen til Byggros - din leverandør af løsninger til bygge- og anlægsarbejde

Egernsund Tegl amba

Egernsund Tegl er mursten, tagsten og belægningsten til byggeri i Danmark.

Fibertex

Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.

Gammelrand Beton A/S

Gammelrand Beton A/S, fremstiller kvalitetetsprodukter til bygge- og anlægssektoren. Produktionen består hovedsageligt af afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkerblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.

IBF Betonvarer A/S

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.

PTP handelsfirma

Velkommen Til et spændende produktprogram af naturens egne materialer og råstoffer. Granit m.v. er et eksklusivt valg til belægninger på gårdspladser, stier, gange, i haver og parker, torve samt til veje og parkeringsanlæg.

RC Betonvarer A/S

RC Betonvarer producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

Wewers Belægningssten A/S

Wewers fremstiller en række produkter i beton til blandt andet: rekreative områder, gang- og opholdspladser omkring boligen, befæstigelse af kørearealer, forøgelse af trafiksikkerhed, afskærmninger og meget andet.

Wienerberger A/S

Sortimentet ved Wienerberger består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00