Links

Byggeri - Generelt 208 links   

DLH

DLH Nordisk A/S leverer til træ- og møbelindustrien over hele Danmark. Derudover sælger vi træ til videreforhandlere herhjemme og på de nære eksportmarkeder.

Fermacell

Fermacell producerer fibergips produkter.

Gyproc A/S

Gyproc fremstiller og markedsfører gipsbaserede letbyggeri-teknik systemer under varemærket Gyproc®. Derudover fremstiller og markedsfører Gyproc perforerede akustiklofter under varemærket Gyptone

HBC A/S

Vore produkter og systemløsninger udnyttes først og fremmest, hvor der stilles specielle krav til konstruktionernes ydeevne. Det kan være krav til udseende, styrke, holdbarhed, brand- & lydteknisk kvalitet, fugtbestandighed, og krav i relation til miljø og indeklima.

Knauf Danogips

Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen hvor Danoline også indgår. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.

Kronospan

KRONOSPAN er verdens førende producent af træbaserede plader. Organisationen har over 40 produktionsfaciliteter og mere end 14.000 medarbejdere. KRONOSPAN er specielt kendt for at anvende avanceret teknologi og er førende inden for produktudvikling og innovation.

Liflex ApS

Liflex er vådrumsplader og gulvvarmesystemer

Moelven Danmark. A/S

Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, Kerto bjælker og gulvstrø, limtræ, I-bjælker, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.

MSK Scandinavia A/S

MSK Scandinavia er leverandør af træbaserede pladeprodukter. Produktområderne omfatter bl.a. MDF, Spån, OSB

Nordisk Pladeimport A/S

Nordisk Pladeimport er en grossistvirksomhed med speciale i træbaserede byggematerialer - Plader, strøer m.v. Vi er en international virksomhed med import fra hele verden og distribution til tømmerhandlere i hele Danmark.

Novopan

NOVOPAN TRÆINDUSTRI A-S fremstiller spånplader samt videreforarbejdede produkter heraf

Rindom A/S

A. Rindom lagerfører en lang række kvalitetsprodukter til omgående levering hurtigt og nemt.

UPM Kymmene A/S

UPM Kymmene er finsk producent af trælast og den kendte WISA krydsfiner.

Xella Byggesystemer A/S

FERMACELL. Et komplet system til byggeri med lette vægge. Xella Byggesystemer producerer og sælger komplette løsninger til lette vægge indendørs såvel som udendørs, til opsætning af såvel professionelle håndværkere som hjemmehåndværkeren, og vores veluddannede teknikere er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål omkring byggeri med lette vægge.

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00