Roslev Herning

Roslev Herning består af 44 medarbejdere delt i en trælastafdeling og en håndværkerbutik, der betjener byggefirmaer, totalentreprenører, håndværksmestre og andre professionelle håndværkere samt en industriafdeling, der er specialiseret i salg af beslag til primært vindues- og dørfabrikker, låsesmede samt beslægtet industri og diverse forbrugere.

Dygtige og kvalificerede medarbejdere


Personalet ved Roslev Herning er engageret, veluddannet og med de rette kompetencer. De står parate til at håndtere ordrer af enhver størrelse og udfordring. Det gælder både butiks - , lager - og kontorpersonel. Afdelingen har en flad organisation, der gør, at vi dermed er hurtige fra ide til beslutning. Roslev sætter stor pris på medarbejdernes engagement og idelyst.  Medarbejdernes og kundernes ideer til forbedring gør, at afdelingen og dermed hele virksomheden kan udvikle sig til fremtidens trælastvirksomhed. Roslev Herning har en uformel og uhøjtidelig omgangstone. Vi værdsætter en god ånd blandt både medarbejdere indbyrdes og ikke mindst i relation til kunderne.

Velassorteret håndværkerbutik


Afdelingen i Herning har en stor Professionel håndværkerbutik, hvor veluddannet personale med de rigtige kompetencer råder og vejleder omkring køb af professionelt værktøj, søm, skruer og beslag til moderne byggeri. Håndværkerbutikken er desuden markedsførende i lokalområdet indenfor professionel arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr. Vi både trykker og syr logo på arbejdsbeklædning efter ønske.

Roslev Industri - beslag og låse

Roslev Industri er en særskilt afdeling af Roslev Herning, som er specialiseret i salg af beslag til primært vindues- og dørfabrikker, låsesmede samt diverse forbrugere. Roslev Industri består af et erfarent team, der netop har store kompetancer indenfor dette specifikke felt og produktsortiment, og som arbejder dedikeret på at yde den bedste og mest kompetente service til alle vores industrikunder.

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00