Om Roslev

Velkommen til Roslev Trælasthandel A/S


Roslev Trælasthandel A/S er en af Danmarks største privatejede leverandører af byggematerialer til byggeriet.


Roslev Trælasthandel er et 100 % danskejet familiefirma, som er stærkt lokalforankret i det Midt- og Vestjyske område. Roslev omsætter for godt 750 mio. kr. og beskæftiger 175 medarbejdere, der med en unik service og engagement leverer materialer til professionelle håndværkere og byggeprojekter såvel lokalt som i hele Danmark.


ROSLEVs Afdelinger

ROSLEV har 5 afdelinger beliggende i Herning, Holstebro, Ikast og Skive (Bjørnevej og Engvej) hvoraf de 3 udelukkende beskæftiger sig med salg til professionelle:

Roslev, Bjørnevej 1 i Skive - XL-BYG ProffCenter

Roslev, Bülowsvej 14 i Holstebro - XL-BYG ProffCenter

Roslev, Hedelandsvej  10-12 i Herning - XL-BYG ProffCenter

Roslev, Neptunvej 1 i Ikast - XL-BYG ProffCenter og ByggeCenter

XL-BYG SKIVE, Engvej 5 i Skive - XL-BYG ByggeCenter

Historisk portræt af Roslev Trælasthandel A/S

Roslev Trælasthandel A/S blev grundlagt i år 1900 af 3 driftige købmænd fra byen Roslev, lidt nord for Skive. Efter skiftende ejere op gennem tiden købte daværende direktør Ole Straarup Hansen i 1972 forretningen. I 1993 overtog hans søn Jørgen Straarup Hansen ledelsen og i dag ejer han Roslev Trælasthandel A/S sammen med direktør Jørn Christiansen fra Skive.


Gennem tiden er der sket flere opkøb af forretninger i det nordvestjyske område; Poul Andersens Tømmerhandel i Holstebro i 1993, Anco i Skive i 2004, Herning Tømmergård i Herning og Midtjydsk Byggecenter i Ikast i 2010 og senest Diges Tømmerhandel i Skive i 2016.


I 2015 blev Roslev medlem af indkøbsforeningen for selvstændige tømmerhandlere ved navn XL-BYG og er dermed medlem i denne landsdækkende, frivillige indkøbs- og markedsføringskæde.

Roslev i dag


Roslevs hovedforretning bygger på salg af byggematerialer, værktøj, arbejdsbeklædning o.lign. til professionelle håndværkere og erhvervsvirksomheder. Roslev har også en stor Industriafdeling i Herning, som har specialiseret sig i salg af bl.a. låse og beslag til vindues- og dørfabrikker i ind- og udland. Desuden ejer Roslev også 2 velassorterede XL-BYG ByggeCentre med detailsalg til private.


Roslev Trælasthandel A/S administration er i dag beliggende på Bjørnevej 1 i Skive.


Præsentation


TV Midt/Vest 2010

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00