Roslev Trælasthandels afdeling i Roslev

I år 1900 etablerede 3 handelsmænd Roslev Trælasthandel. Afdelingen i Roslev har siden starten været en driftig trælastforretning. Afdelingen har gennem alle årene været grundstammen for hele koncernens udvikling.
På trods af byen Roslevs beskedne størrelse på ca. 1415 indbyggere, formår afdelingen i Roslev at drive en meget driftig trælastforretning. Det sker ikke mindst på grund af 30 yderst engagerede medarbejdere.
Afdelingen er central placeret i Roslev by, på en ca. 20000 m2 stor grund og råder over ca. 6000 m2 bygninger som rummer kontor, byggemarked, lager og tørrestuer til træ.

En traditionsrig afdeling med fokus på udvikling.

Roslev i Roslev, er en trælastforretning med fokus på lokal området. Afdelingens kunder er håndværksmestre, entreprenører og den private forbruger.
Afdelingen arbejder desuden med salg af træ til den træ forbrugende industri i hele Danmark. Det at servicere både håndværkere og industrien, kræver et velassorteret og struktureret lager, hvor der hele tiden er fokus på produkter og materialers udvikling. Generelt arbejder Roslev Trælast med hele tiden at optimere deres lagre.

Dygtige og kvalificerede medarbejdere

Afdelingen har en stab af dygtige og kompetente medarbejdere, der sørger for, at du som kunde får de rette råd og vejledning, uanset om dit byggeri er et stort landbrugs – eller industri byggeri, eller om du skal ligge nye fliser i indkørslen. Vores personale giver dig en kompetent service og dine materialer vil blive leveret efter en grundig gennemgang af dit byggeprojekt og dine ønsker til leverancen.
Roslev i Roslev, har en uformel og uhøjtidelig omgangstone, vi værdsætter en god ånd blandt både medarbejdere indbyrdes og ikke mindst i relation til kunderne.

Velassorteret håndværkerbutik og byggemarked

Roslev i Roslev, har som den eneste virksomhed i koncernen, i 2004 etableret et byggemarked for at servicere de private forbrugere på Salling. Her vil veluddannet personale med de rigtige kompetencer, råde og vejlede omkring køb af alt fra professionelt værktøj og beslag til alt vedrørende hus og have.

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00