Wedi byggeplader

I takt med at efterspørgslen efter wellness - udstyr og individuelle badløsninger er steget, er også kravene til innovative og ekstravagante løsninger vokset. Startende fra en enkel brusekabine til enestående specialbade i alle mulige forskellige designvariationer – kravene til planlæggere, arkitekter og montører stiger støt. Her tilbyder Wedi ægte support lige fra den første idé og optimal planlægning til det endelige kvalitetsprodukt.

Sikkerhed med Wedi kvalitet

Med det ekstruderede polystyrol – hårdskum samt den efterfølgende belægning forenes mange kvalitetsegenskaber i ét produkt. Dermed tilbyder Wedi uanede muligheder lige fra beskyttelse mod fugt, effektiv varmeisolering til høj funktionalitet som bæremateriale for fliser og andre belægninger. De mange forskellige tykkelser samt den lette og fleksible bearbejdning gør alle Wedi byggeplader til allround – produkter. Alle nok så krævende former kan dannes individuelt og på enestående vis, det være sig som bæremateriale på vægge, til beklædning af gamle underlag og rør, som underlagssystem på gulvet eller til fremstilling af f.eks. badmøbler. I øvrigt udgør den enestående overfladestruktur ikke blot et ideelt underlag for fliser, men også for puds og andre materialer til påklæbning.

Ideelt bæremateriale

Wedi byggepladen har en blå kerne bestående af ekstruderet polystyrol – hårdskum uden HFCKW. Den hårde skum er armeret med glasfibervæv på begge sider og beklædt med kunststofforædlet mørtel ligeledes på begge sider. Det gør Wedi byggepladen til det ideelle grundlag for fliseopsætning i et tyndt lag. Den kan monteres på ethvert fast underlag, er vandstandsende, varmeisolerende, kan anvendes og er let og stabilt. Wedi byggeplader kan monteres på både træ – og stål forskalling, her skal tykkelsen på pladerne dog være minimum 20 mm

Hurtigt og let.

Wedi byggesystemer er et komplet system som sikrer dig et let, hurtigt og færdigt resultat. Med Wedi får du et komplet system, som udover byggepladerne omfatter alt tilbehør, som skal bruges for at få det rette slutresultat. Det kan være fliseskinner, skruer, tape, armeringsbånd, færdige mørtler, underkonstruktioner, diverse vinkelelementer, færdige brusekabiner, badmøbler osv. Wedi leverer alt, hvad der skal bruges for at skabe færdige og smukke underkonstruktioner til moderne badmiljøer.

Roslev og Wedi    

ROSLEV er lagerførende af Wedi byggeplader. Vi står parat med yderligere råd og vejledning omkring Wedi byggeprodukter. Ring eller kig forbi til en snak om, hvordan du bedst mulig kan udnytte de fordele, der ligger i brugen af Wedi byggeplader til dit næste badprojekt, eller renoveringsopgave. Hvis du vil læse mere om Wedi byggesystemer klik på dette link: www.wedi.dk

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00