Job og HR ved Roslev

Elev søges til Ikast

Søger du en spændende læreplads indenfor salg til professionelle kunder

I XL-BYG ROSLEV, Ikast søger vi en handelselev med fokus på salg af butiksvarer fra vores håndværkerbutik til professionelle kunder.

Vi garanterer, at du får en spændende og alsidig hverdag med masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til et spændende liv i handelsbranchen med salg til professionelle kunder. Du får en sjov og indholdsrig arbejdsdag blandt kollegaer med en afslappet omgangstone.

Vil du vide mere om jobbet, er du også velkommen til at kontakte butikschef Jesper Mortensen på mail: SEND MAIL

Ansøgninger sendes via link til vores Elvium jobportal: KLIK HER

Tilknyttet fil: Stillingsannonce - elev i Ikast (774 kB)
ROSLEV arbejder efter principperne; at tiltrække, fastholde og udvikle de rigtige medarbejdere. Vi er en virksomhed, som er opmærksom på kundernes ønsker og behov. For at ROSLEV kan opfylde rollen som værende et værdiskabende led i hele byggeprocessen, er vi afhængige af en kontinuerlig udvikling af hele virksomheden.

Trælastbranchen er meget omskiftelig og konkurrencepræget, derfor er det af stor betydning, at vi kan tiltrække nye og dygtige medarbejdere, der kan være med til at skabe udbytterige forhold mellem virksomhed og kunde. ROSLEV gør en stor indsats for at skabe en arbejdsplads, som kan fastholde og udvikle vores medarbejdere.