Leverandører - Trægulve og Trapper

In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve samt Hedex Trægulve.
 
Med Junckers får du et ægte og tidløst gulv, som forener æstetisk oplevelse og funktion. Alle vores gulve er massive og meget slidstærke.
 
Junckers Træplejesystem er et sammenhængende og gennemtestet sortiment af vedligeholdelses- og plejeprodukter, der både er nemme at arbejde med og giver dine værdier den maksimale beskyttelse.
 
Knudsen Kilen A/S er producent af kiler, og plastklodser.
Moland forhandler trægulve, træpleje, gips/stål, cementspånplader og træbetonplader.

Pergo A/B

Pergo tilbyder dig verdens største udvalg af laminatgulve i forskellige design, formater og kvaliteter.

Tarkett A/S

Tarkett A/S markedsfører og sælger gulve til private boliger og til projektmarkedet. Dette omfatter lamelparket, laminat, vinyl til både private og erhvervsmiljøer, linoleum samt gulve til vådrum og barfodsområder.

Timberman Danmark

Moderne design og høj kvalitet er kendetegnet for Timberman trægulve. Lige fra de klassiske massive plankegulve samt terrasseplank, som findes i Trip Trap sortimentet, til de mest moderne lamelopbyggede planker og parketter i mange smukke træsorter.

Wiking Gulve A/S

Wiking Gulve er 3-lags plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion af det enkelte plankegulv.

Wood step A/S

Wood Step er totalleverandør af alle former for trappeløsninger.