Leverandør - Trægulve og Trapper

In Wood A/S

In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve.


Junckers
Med Junckers får du et ægte og tidløst gulv, som forener æstetisk oplevelse og funktion. Alle vores gulve er massive og meget slidstærke - kompromisløs kvalitets.


Junckers Træpleje
Junckers Træplejesystem er et sammenhængende og gennemtestet sortiment af vedligeholdelses- og plejeprodukter, der både er nemme at arbejde med og giver dine værdier den maksimale beskyttelse.


Knudsen kilen A/S
Knudsen Kilen A/S er mere end bare en producent af kiler, og står gerne til rådighed i forbindelse med: Kontakt til arkitekter Information vedr. trinlyd Information vedr. trykbelastninger Behovsvurderinger.

Moland Byggevarer A/S
Moland sælger trægulve, træpleje, indvendige døre, isolering, gips/stål og porebeton.


Pergo A/B
Pergo tilbyder dig verdens største udvalg af laminatgulve i forskellige design, formater og kvaliteter.


Tarkett A/S
Tarkett A/S markedsfører og sælger gulve til private boliger og til projektmarkedet. Dette omfatter lamelparket, laminat, vinyl til både private og erhvervsmiljøer, linoleum samt samt gulve til vådrum og barfodsområder.


Timberman Danmark
Moderne design og høj kvalitet er kendetegnet for Timberman trægulve. Lige fra de klassiske massive plankegulve samt terrasseplank, som findes i vort Trip Trap sortiment, til de mest moderne lamelopbyggede planker og parketter i mange smukke træsorter.


Wiking Gulve A/S
Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion af det enkelte plankegulv.


Wood step A/S
Wood Step er totalleverenadør af alle former for trappeløsninger.