Leverandør - Trælast m.m

DLH
DLH Nordisk A/S leverer til træ- og møbelindustrien over hele Danmark. Derudover sælger vi træ til videreforhandlere herhjemme og på de nære eksportmarkeder.


Frøslev Træ
Frøslev Træ Gruppen - totalleverandør i byggetræ.


In Wood A/S
In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve.


Moelven Danmark. A/S
Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, Kerto bjælker og gulvstrø, limtræ, I-bjælker, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.


Nordisk Pladeimport A/S

Nordisk Pladeimport er en grossistvirksomhed med speciale i træbaserede byggematerialer - Plader, strøer m.v. Vi er en international virksomhed med import fra hele verden og distribution til tømmerhandlere i hele Danmark.


NORLUND A/S
Norlund er en af de største danske leverandører af certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandlere. Savværket råder over et af Europas mest moderne savværksanlæg og tilbyder en strømlinet produktion i dansk gran. Norlund er FSC & PEFC-certificeret samt ISPM15 godkendt.

NUP A/S Wood trading

NUP A/S Wood Trading (tidligere Niels Ulrich Pedersen A/S) har eksisteret siden 1977, og handler engros med træ, trælast, brænde, træpiller og briketter til de danske tømmerhandlere samt danske og udenlandske industrikunder.


Palsgaard Træ A/S
Palsgaard Gruppen består af 7 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af løsninger til byggeriet. Palsgaard Gruppen er Danmarks største og førende leverandør af præfabrikerede løsninger med træ indenfor forretningsområderne: TræSpær, TræElementer, TræKviste og TræVarer.


Rold Skov Savværk
Aktieselskabet Rold Skov Savværk er en af landets største savværksgrupper for opskæring af nåletræ til konstruktionstræ, beregnet for såvel det danske som det europæiske marked.

Södra Timber A/B
Södras verden udgår fra skoven. Det er skoven, som er den stadigt voksende råvarer, selve grundforudsætningen for alle de forskellige virksomheder indenfor Södra.

Vida Wood Danmark
VIDA A/S er sveriges største privatejede savværk. VIDA levere alt indenfor trælast.


Viking Softwood A/S
Viking Softwood har specialiceret sig i import af Sibirisk Lærk fra nogle af de bedste områder i Rusland. Vi råder over det bredeste udvalg af råtræ i Danmark. Desuden har vi i vores egen produktion mulighed for at lave specielprofiler efter dit ønske.