Leverandører - Trælast m.m.

DLH

DLH Nordisk A/S leverer konstruktionskrydsfiner og øvrige plader samt træ til byggebranchen.
 
Frøslev Træ Gruppen – Leverandør af træ til byggebranchen. Profilerede og imprægnerede produkter.
 
In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve samt Hedex Trægulve.
 
Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, limtræ, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.
 
Nordisk Pladeimport er en grossistvirksomhed med speciale i træbaserede byggematerialer – konstruktionskrydsfiner, MDF, OSB, træfiberplader, strøer m.v.
 

NORLUND A/S

Norlund er en af de største danske leverandører af certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandlere. Savværket råder over et af Europas mest moderne savværksanlæg og tilbyder en strømlinet produktion i dansk gran. Norlund er FSC & PEFC-certificeret samt ISPM15 godkendt.

NUP Wood A/S (tidligere Niels Ulrich Pedersen A/S) har eksisteret siden 1977, og handler engros med træ, trælast, brænde, træpiller og briketter.
 

Palsgaard Spær består af 4 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af træbaserede løsninger til byggeriet. Produktsortimentet består i dag af bl.a. træspær, vægrammer, tagmoduler, Posi-Joist mm.

Rold Skov Savværk

Aktieselskabet Rold Skov Savværk er en af landets største savværksgrupper for opskæring af nåletræ til konstruktionstræ, beregnet for såvel det danske som det europæiske marked.

Södra Timber A/B
Södras verden udgår fra skoven. Det er skoven, som er den stadigt voksende råvarer, selve grundforudsætningen for alle de forskellige virksomheder indenfor Södra.

Vida Wood Danmark
VIDA A/S er sveriges største privatejede savværk. VIDA leverer alt indenfor trælast.

Viking Softwood A/S

Viking Softwood har specialiseret sig i import af Sibirisk Lærk fra nogle af de bedste områder i Rusland. De har desuden egen produktion, som giver mulighed for at lave specielprofiler efter ønske. Forhandler af ThermoWood fyr.

WoodCons sortiment af træspær/-konstruktioner, som dækker fra den lille tilbygning over parcelhuse og industribygninger til store stald- og butiksbyggerier. Det drejer sig om Spær · Gitterspær · Saksspær · Halvspær · Plankespær · Hanebåndsspær · Trempelspær.