Leverandører - Belægningssten

Velkommen til Byggros - din leverandør af løsninger til bygge- og anlægsarbejde.

Egernsund Tegl er mursten, tagsten og belægningsten til byggeri i Danmark.
 
Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.
 
Gammelrand Beton A/S, fremstiller kvalitetetsprodukter til bygge- og anlægssektoren. Produktionen består hovedsageligt af afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkerblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.
 
RC Betonvarer producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

Wewers fremstiller en række produkter i beton til blandt andet: rekreative områder, gang- og opholdspladser omkring boligen, befæstigelse af kørearealer, forøgelse af trafiksikkerhed, afskærmninger og meget andet.

Sortimentet ved Wienerberger består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.