Leverandører - Belægningssten

Markedsledende i Skandinavien i et stort udvalg af specialprodukter til bygge- og anlægsbranchen. Herunder regnvandshåndtering, geotekstiler og membraner, udskillersystemer, grønne tage mm.

Sortimentet ved Wienerberger Egernsund består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.
 
Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.
 
Gammelrand Beton A/S, fremstiller  hovedsageligt afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkerblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.
 
RC Betonvarer producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

Wewers fremstiller en række produkter i beton til blandt andet: rekreative områder, gang- og opholdspladser omkring boligen, befæstelse af kørearealer, forøgelse af trafiksikkerhed, afskærmninger og meget andet.

Sortimentet ved Wienerberger Egernsund består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.