Leverandører - Belægningssten

Velkommen til Byggros - din leverandør af løsninger til bygge- og anlægsarbejde.

Egernsund Tegl er mursten, tagsten og belægningsten til byggeri i Danmark.
 
Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.
 
Gammelrand Beton A/S, fremstiller kvalitetetsprodukter til bygge- og anlægssektoren. Produktionen består hovedsageligt af afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkerblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.

Velkommen Til et spændende produktprogram af naturens egne materialer og råstoffer. Granit m.v. er et eksklusivt valg til belægninger på gårdspladser, stier, gange, i haver og parker, torve samt til veje og parkeringsanlæg.

RC Betonvarer producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

Wewers fremstiller en række produkter i beton til blandt andet: rekreative områder, gang- og opholdspladser omkring boligen, befæstigelse af kørearealer, forøgelse af trafiksikkerhed, afskærmninger og meget andet.

Sortimentet ved Wienerberger består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.