Leverandører - El-artikler

Vi markedsfører bl.a. L••control (stikkontakter og afbrydere), L-home (dørklokker, tænd/sluk ure, postmeldere og husnummer), L-power (batterier og opladere) L-protect (Protector alarmsystem, røg- og gasalarmer og TV overvågning), og L-tools (digitale værktøjer).

Nilfisk-ALTO tilbyder højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengøringsmaskiner af høj kvalitet til landbruget, autobranchen, industrien, rengøringsselskaber og private forbrugere.

Nordlux er bright life vores slogan, bright life, er udtryk for at vores kunder vil opleve funktionel og smuk belysning, der er stemningsskabende i deres dagligdag.

OSRAM er en af verdens største producenter af lyskilder. Lyskilder fra OSRAM lyser op i mere end 140 lande. I forretningsåret 2007 producerede over 41.000 ansatte en omsætning på over 35 milliarder kr.

Schneider Electric udvikler forbundne teknologier og løsninger til styring af energi og processer – sikkert, pålideligt, effektivt og bæredygtigt. Koncernen investerer i forskning og udvikling for at styrke innovation og differentiering med et stærkt engagement i bæredygtig udvikling.
SEKO er din stærke samarbejdspartner indenfor den professionelle EL branche og DO-IT-YOUR SELF på VVS og EL til detailhandelen.
 
SNOOS IP alarmsystem er designet til at være sikkert, nemt og pålideligt. SNOOS anvender dit internet. Et internet baseret alarmsystem gør, at du ikke behøver simkort eller anden form for abonnement. Med den gratis app til iPhone og Android kan du selv styre det hele fra din smartphone. SMS behøver du ikke, da alle alarmer straks sendes direkte til dig eller din nabo. SNOOS´ abonnementsfri tyverialarm giver dig et mere sikkert hjem. Du kan endda lade din nabo overvåge din SNOOS Alarm og på den måde lave din egen gratis nabohjælp.