Leverandører - El-værktøj og tilbehør

Bosch - professionelt blåt elværktøj for professionelle inden for håndværk og industri. Forretningsområdet Power Tools i Bosch-Gruppen er verdens førende leverandør af elværktøj og tilbehør.

Carat Tools ApS er importør af diamantklinger, værktøj og maskiner: Tør- og vådskæreklinger, lasersvejsede tør- og vådborekroner, kerneboresystemer, flise- og stenskæremaskiner, cementblandere og skæremaskiner til skæring i væg, gulv og i alle slags beton og stenmaterialer.

DeWalt er alt indenfor Akku og El-værktøj.

FEIN er specialist, når det drejer sig om professionelt, ekstremt holdbart elektroværktøj og særlige anvendelsesløsninger på metal- kompletterings- og køretøjsområdet.

Festool har specialiseret sig i el- og trykluftværktøj og tilbyder et alsidigt produktprogram, der lever op til den professionelle brugers behov og krav.

Hitachi Power Tools Denmark A/S er moderne teknologi indenfor befæstigelse og elværktøj

ITW er søm, skruer, bolte, beslag, kæder og meget mere. Find produktet til enhver opgave.

Makita fremstiller mere end 500 forskellige maskiner. Præcision og kvalitet i mindste detalje er et af Makitas kendetegn.
Professionelt el-værktøj til alle formål
 
A/S SYDVESTA er et handels- og importfirma, der i mere end 35 år har været leverandør af værktøj og maskiner til byggemarkeder, håndværkerbutikker og værktøjsforretninger.