Leverandører - El-værktøj og tilbehør

Bosch blåt elværktøj for professionelle inden for håndværk og industri. Forretningsområdet Power Tools i Bosch-Gruppen er verdens førende leverandør af elværktøj og tilbehør.

Carat Tools ApS er importør af diamantklinger, værktøj og maskiner: Tør- og vådskæreklinger, lasersvejsede tør- og vådborekroner, kerneboresystemer, flise- og stenskæremaskiner, cementblandere og skæremaskiner til skæring i væg, gulv og i alle slags beton og stenmaterialer.
 
Verdensomspændende leverandør af komplet program af elværktøj og tilbehør til den professionelle og GDS-folket.

FEIN er specialist, når det drejer sig om professionelt, ekstremt holdbart elektroværktøj og særlige anvendelsesløsninger på metal- kompletterings- og køretøjsområdet.

Festool har specialiseret sig i el- og trykluftværktøj og tilbyder et alsidigt produktprogram, der lever op til den professionelle brugers behov og krav.

Produktsortiment omfattende Hikoki Elektroværktøj, Hikoki Skov og Haveværktøj samt Basso/Hikoki sømpistoler Derudover et stort sortiment af befæstelse og håndværktøj (Hitachi).

ITW er søm, skruer, bolte, beslag, kæder og meget mere.

Verdensomspændende leverandør af komplet program af elværktøj og tilbehør til den professionelle og GDS-segmentet.
Professionelt el-værktøj til alle formål
 
A/S SYDVESTA er et handels- og importfirma, der i mere end 35 år har været leverandør af værktøj og maskiner til byggemarkeder, håndværkerbutikker og værktøjsforretninger.