Leverandører - Gips-, Spån-, og træplader

DLH Nordisk A/S leverer til træ- og møbelindustrien over hele Danmark. Derudover sælger vi træ til videreforhandlere herhjemme og på de nære eksportmarkeder.
 
Fermacell producerer fibergips produkter.
 
Gyproc fremstiller og markedsfører gipsbaserede letbyggeri-teknik systemer under varemærket Gyproc®. Derudover fremstiller og markedsfører Gyproc perforerede akustiklofter under varemærket Gyptone.
 
FERMACELL. Et komplet system til byggeri med lette vægge. Xella Byggesystemer producerer og sælger komplette løsninger til lette vægge indendørs såvel som udendørs, til opsætning af såvel professionelle håndværkere som hjemmehåndværkeren, og vores veluddannede teknikere er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål omkring byggeri med lette vægge.
 
Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen hvor Danoline også indgår. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.
 
KRONOSPAN er verdens førende producent af træbaserede plader. Organisationen har over 40 produktionsfaciliteter og mere end 14.000 medarbejdere. KRONOSPAN er specielt kendt for at anvende avanceret teknologi og er førende inden for produktudvikling og innovation.
 
Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, Kerto bjælker og gulvstrø, limtræ, I-bjælker, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.
 
MSK Scandinavia er leverandør af træbaserede pladeprodukter. Produktområderne omfatter bl.a. MDF, Spån, OSB.
 
A. Rindom lagerfører en lang række kvalitetsprodukter til omgående levering hurtigt og nemt.