Leverandører - Håndværktøj

 
Professionel leverandør af håndværktøj, måleværktøj, lasere, gasværktøj og meget andet for den professionelle håndværker.

En verden af værktøj, alt indenfor håndværktøj.
 

DVA har fokus på værktøj, der henvender sig til den professionelle bruger. Forhandler et stort udvalg af mærkevare-produkter inden for værktøj, slibeprodukter og tilbehør til disse.

Fiskars A/S

Fiskars' have-afdeling er førende inden for udvikling af innovative haveredskaber og -tilbehør og tilbyder et omfattende udbud af særdeles holdbare, effektive og brugervenlige produkter.

HJS er værktøjsagent og leverandør af kendte værktøjsmærker som Wera, Parat, Stabila, Knipex og Panasonic.

Hultafors fremstiller håndværktøj. De er måske mest kendt for tommestokke, men produktudvalget består i dag af et bredt værktøjssortiment til såvel håndværkere som privat personer.
 
International leverandør af bor og savklinger.

Ravendo A/S blev stiftet i 1946 og har siden da leveret trillebøre, sækkevogne og andre former for umotoriseret transportmateriel til hele verden.
Roliba er leverandør af alu.profiler, værktøj og beslag.
 
Sortimentet omfatter bl.a. mekanisk håndværktøj - herunder topnøglesæt med det verdenskendte ”STACO®LOCK-system” der gør, at selv beskadigede bolte med runde hjørner let kan afmonteres. STACO toppenes profiler bevirker, at de kan anvendes til både mm og tomme-mål. 
 
Verdenskendt brand og producent af solidt, innovativt og effektivt værktøj, som hjælper professionelle i verden med at bygge og reparere.
 
A/S SYDVESTA er et handels- og importfirma, der i mere end 35 år har været leverandør af værktøj og maskiner til byggemarkeder, håndværkerbutikker og værktøjsforretninger.