Leverandører - Have og Husholdning

Forhandler et bred program af bål- og grilludstyr.
 
Danskproducerende virksomhed som fremstiller måtter og tæpper  til brug i både industrien og det private hjem.

Elefantriste A/S udvikler, producerer og markedsfører pressvejste Elefant® gitterriste i alle udformninger, skridsikre planker og lejdertrin samt eksklusive designriste.

EXPO-NET Danmark A/S producerer plastnet i både rør- og fladform - og til utallige anvendelsesområder.

Fiskars' have-afdeling er førende inden for udvikling af innovative haveredskaber og -tilbehør og tilbyder et omfattende udbud af særdeles holdbare, effektive og brugervenlige produkter.

GARDENA har det rette produkt til ethvert arbejde, du vil udføre i din have, fra beskæring og vandning til hækkeklipning, bassinopbygning og beskyttelse af græsplæner.
Totalleverandør af isenkram og alt indenfor havemøbler. 

Stort program i drivhuse og også mindre orangerier samt tilbehør til disse. 30 forskellige modeller i størrelser fra 1,2 m2 op til 72 m2 i grundareal.

Lope Handel er forhandler af et bredt sortiment af produkter til badeværelset. Et sortiment som gør os i stand til, at møblere et næsten komplet badeværelse til enhver smag.

Morsø har 155 års erfaring med produktion af brændeovne.
Nilfisk-ALTO tilbyder højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengøringsmaskiner af høj kvalitet til landbruget, autobranchen, industrien, rengøringsselskaber og private forbrugere.

Bright life er Nordlux’ slogan. Bright life, er udtryk for at opleve funktionel og smuk belysning, der er stemningsskabende i dagligdagen.

Pindstrup producere sphagnumprodukter til gartneri og havebrug i Danmark og udlandet. Selskabets produktudvikling sker i tæt samarbejde med de professionelle danske gartnere.

Plast1 producerer plastkasser i mange forskellige udgaver til opbevaring og vasketøj.

SaniScan tilbyder totalløsninger til badeværelset med fokus på høj kvalitet og unikt design. Design til den kvalitetsbevidste forbruger.
 
Amerikansk Grill producent. Stort sortiment indenfor gas- og kulgrill samt grill tilbehør. Berømt for Kuglegrillen.

Alt til frø og planter.