Leverandører - Have og Husholdning

Med det nye Bon-Fire køkken har du mulighed for at lave spændende mad på en spændende måde på spændende steder. Hjemme på terrassen, ved stranden, i skoven, ja hvor som helst. Det er hyggeligt og nemt , og med Bon-Fire kan du både grille og koge over bålet på én gang.

Clean Carpet har fremstillet vaskbare måtter siden 1986. Vi er en danskproducerende virksomhed som fremstiller måtter med ekstra stor sugeevne, stabil fodfæste, lang levetid og som sparer op til 65% af rengøringen.

ElefantRiste A/S udvikler, producerer og markedsfører: Pressvejste elefant® riste i alle udformninger Skridsikre planker og lejdertrin Eksklusive designriste.

EXPO-NET Danmark A/S producerer og leverer brugervenlige og miljørigtige plastnet i både rør- og fladform - og til utallige anvendelsesområder.

Fiskars' Have-afdeling er førende inden for udvikling af innovative haveredskaber og -tilbehør og tilbyder et omfattende udbud af særdeles holdbare, effektive og brugervenlige produkter.

GARDENA har derfor i sit sortiment, det rette produkt til hvert arbejde du vil udføre i din have, fra beskæring og vandning til hækkeklipning, bassinopbygning og beskyttelse af græsplæner.

Vores sortimentsbredde og dugfriske nyheder fra indkøb over hele verden, gør os til den helt rigtige totalleverandør af isenkram og alt indenfor havemøbler.

Julianas drivhusprogram må betegnes som et af de bredeste i Europa, idet det omfatter ca. 30 forskellige modeller i størrelser fra 1,2 m2 op til 72 m2 i grundareal.

Lope Handel er forhandler af et bredt sortiment af produkter til badeværelset. Et sortiment som gør os i stand til, at møblere et næsten komplet badeværelse til enhver smag.

ME-FA er Nordens største producent af postkasser og postkassesystemer i metal, stål og plast. ME-FA indtager i dag en position som absolut markedsledende inden for såvel privatmarkedet som det professionelle marked. ME-FA's markedsposition er opnået gennem en målrettet fokusering på design, funktionalitet og kvalitet.

Morsø har 155 års erfaring med produktion af brændeovne, og vi har altid stået i spidsen, når nye ovntyper skulle udvikles. Du kan altid finde en Morsø-ovn, der lever op til netop dine krav til design, størrelse, ovntype og effektivitet. Der er især nogle områder, hvor Morsø adskiller sig fra andre ovne.
Nilfisk-ALTO tilbyder højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengøringsmaskiner af høj kvalitet til landbruget, autobranchen, industrien, rengøringsselskaber og private forbrugere.

Nordlux er bright life vores slogan, bright life, er udtryk for at vores kunder vil opleve funktionel og smuk belysning, der er stemningsskabende i deres dagligdag.

Pindstrup producere sphagnumprodukter til gartneri og havebrug i Danmark og udlandet. Selskabets produktudvikling sker i tæt samarbejde med de professionelle danske gartnere.

Plast1 producerer plastkasser i mange forskellige udgaver til opbevaring og vasketøj.

SaniScan tilbyder totalløsninger til badeværelset med fokus på høj kvalitet og unikt design. Design til den kvalitetsbevidste forbruger.
 
Med en Weber grill er du sikret de perfekte oplevelser hver gang!

Alt til frø og planter.