Leverandører - Isolering og Træbeton

Ecophon
Ecophon vil levere akustiske væg og loftsystemer med velgennemtænkte funktioner, godt design og excellent lydabsorption

Jackon
Jackon er Nordens førende leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien. Vores mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur® og Jackon vådrum.

Rockfon A/S
Rockfon Gruppen udvikler integrerede loftløsninger, som giver et bedre og mere sikkert indeklima. Og vi gør det ved at tilpasse de tekniske egenskaber og designet til moderne krav og tendenser.

Rockpanel A/S
Rockpanel plademateriale er velegnet til mange formål som facader og tagkanter både ved nybyggeri og renovering.

Rockwool
Du finder her et link til Rockwools hjemmeside, hvor du finder svar på alle spørgsmål indenfor isoleringsprodukter, produktinformation og tekniske konstruksions spørgsmål.

Saint Gobain Isover A/S
Saint-Gobain Isover a/s producerer isoleringsprodukter af glasuld. Med vore produkter og vores viden er vi med til at skabe gode energibesparende løsninger for vore kunder.

Sundolitt A/S
Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulve, vægge og tage. Vi tilbyder også en række specialløsninger inden for fundamenter, tag og gulvvarme.

Troldtekt
Opnå god akustik og et sundt indeklima. De lydabsorberende plader fungerer samtidig som effektiv brandsikring og er udført i bæredygtigt materiale.