Leverandører - Kloakrør, Dræn og Nedsivning

RBR producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

Byggros A/S

Markedsledende i Skandinavien i et stort udvalg af specialprodukter til bygge- og anlægsbranchen. Herunder regnvandshåndtering, geotekstiler og membraner, udskillersystemer, grønne tage mm.
 
Salgs- og rådgivningsvirksomheder indenfor afvandingsteknik, hvor de udvikler afvandingstekniske løsninger til både private og offentlige projekter. 
 

Fibertex

Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.

Lauridsen handel og import A/S

LHI sælger produkter til reparation og udbygning af det europæiske kloaknet.

Nordisk Wavin A/S

Wavin udvikler, producerer og markedsfører totale programmer af plastrørssystemer, der sikrer mennesker adgang til drikkevand og leder spilde- og regnvand bort på miljørigtig vis. Desuden anvendes Wavins produkter til at forsyne mennesker med gas, el, centralvarme og gulvvarme i boliger og industri.

Randers Jernstøberi A/S

Randers Jernstøberi har eksisteret siden 1916 og har til stadighed været beskæftiget med produktion og salg af kloakstøbegods som hovedaktivitet.

SAV-systemprodukter: Afløb Ventiler Brand Fittings . VA Varme