Leverandører - Metalplader og Lister

AB Byggeprofiler forhandler hele Plannjas omfattende sortiment af tagprofiler og facadeløsninger, tagrender og nedløbsrør samt tilbehør i stål og aluminium. Desuden også Plannjas store program af porte, sandwichelementer, 
inddækninger, facadepaneler, letbjælker og tagsikkerhed.
 
ARECO - produktion af profilerede tyndplader til tag og facader; Tag- & vægprofiler, tagpanel, vægpanel, sandwich-panel, lysplader, FA plade, fittings, tætlister og tilbehør.
 

Byggros A/S

Markedsledende i Skandinavien i et stort udvalg af specialprodukter til bygge- og anlægsbranchen. Herunder regnvandshåndtering, geotekstiler og membraner, udskillersystemer, grønne tage mm.
 
Specialist i en lang række produkter som tætningslister, dampspærrer, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler og fugeprodukter. Desuden produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.
 

Knauf Danogips

Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen hvor Danoline også indgår. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.

Lindab Profil

Lindab Profil koncentrerer sig om byggeindustrien og omfatter et bredt udvalg af byggekomponenter og komplette byggesystemer i stål til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri.

Plannja er producenter af profilerede stålplader af højkvalitetsstål. Blandt deres produkter findes væg- og tagprofiler, tagstensprofiler, tagrender, isolerede paneler, vægkassetter, trapezprofiler, lægter og bjælker.
 

Primo Danmark

Primo's sortiment af hårde og bløde plastlister og formstøbte dele kan bruges hvor som helst, hvor der er behov for en nem finish eller tætning mellem én eller flere byggekomponenter: gulvbelægning, i køkken og på badeværelse, lofter, trappeskakter eller tætning omkring døre og vinduer.

Sanistål A/S
Sanistål er Danmarks førende grossist inden for VVS og VA, stål og metal, elteknik, bilindretning, værktøj, maskiner, teknik.

V. Burcharth & Søn A/S

Burcharth er en danskejet handelsvirksomhed, specialiseret indenfor tekniske artikler til dansk industri.