Leverandører - Metalplader og Lister

AB byggeprofiler
AB Byggeprofiler forhandler hele Plannjas omfattende sortiment af tagprofiler og facadeløsninger, tagrender og nedløbsrør samt tilbehør i stål og aluminium. Desuden også Plannjas store program af inddækninger, facadepaneler, letbjælker og tagsikkerhed.


Areco Profiles
ARECO - produktion af profilerede tyndplader til tag og facader; Tag- & vægprofiler. Tag panel, vægpanel, sandwich panel, lysplader, FA plade, fittings, tætlister og tilbehør til et vellykkede projekt.


Byggros A/S
Velkommen til Byggros - din leverandør af løsninger til bygge- og anlægsarbejde.


Dafa
Ved Dafa har vi specialiseret os i en lang række produkter, så som tætningslister, pakninger, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler samt et bredt program af fugeprodukter. Desuden har vi produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.


Knauf Danogips
Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen hvor Danoline også indgår. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.


Lindab Profil
Lindab Profil koncentrerer sig om byggeindustrien og omfatter et bredt udvalg af byggekomponenter og komplette byggesystemer i stål til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri.


Plannja A/S
Plannja er en af Europas førende producenter af profilerede stålplader af højkvalitetsstål. Blandt vores produkter findes væg- og tagprofiler, tagstensprofiler, tagrender, isolerede paneler, vægkassetter, trapezprofiler, lægter og bjælker.


Primo Danmark
Primo's sortiment af hårde og bløde plastlister og formstøbte dele kan bruges hvor som helst, hvor der er behov for en nem finish eller tætning mellem én eller flere byggekomponenter: gulvbelægning, i køkken og på badeværelse, lofter, trappeskakter eller tætning omkring døre og vinduer.

Sanistål A/S
Sanistål er Danmarks førende grossist inden for VVS og VA, stål og metal, elteknik, bilindretning, værktøj, maskiner, teknik.


V. Burcharth & Søn A/S
Burcharth er en danskejet handelsvirksomhed, specialiseret indenfor tekniske artikler til dansk industri.