Leverandører - Tøj, Sko og Sikkerhedstilbehør

Blåkläder
Blåkläder udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design.


Fristad - Kansas
Fristads Kansas leverer de nyeste løsninger inden for funktionelt, slidstærkt og behageligt arbejdstøj til verdens hårdtarbejdende eksperter.


HKS
HKSDK Company A/S er Danmarks førende inden for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko. HKSDK sætter en ære i at producere sikkerhedssko, der er komfortable og funktionelle på samme tid samtidig med, at sikkerhedsskoene har et moderne design i nye og lette materialer.


ID Identity
ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj.

Mascot
Mascot International A/S er en international, familiedrevet virksomhed, der udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet til håndværkere og industri.

OX-ON
OX-ON er specialister og totalleverandør i produkter til personlig beskyttelse, herunder bl.a. arbejdshandsker, svejsebeskyttelse, sikkerhedsfodtøj, hjelme, dragter, faldsikring, høreværn og åndedrætsværn.


Sika Footwear
SIKA vil være blandt de bedste til at give mennesker i arbejde et godt og sikkert arbejdsliv - blandt andet ved at sikre sunde fødder – levering af attraktive produkter i et smart design indenfor arbejds- og sikkerhedsfodtøj.

Snickers
Snickers fremstiller og leverer arbejdstøj til professionelle inden for håndværk, industri og service. Vores produkter er kendt for deres kvalitet, funktion og innovative løsninger. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1975 og er siden vokset så vi i dag er et af Europas førende varemærker inden for arbejdstøj. Snickers er repræsenteret i 15 lande.