Leverandører - Vinduer og døre

ACO Nordic A/S

ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som afløbsrender, afløbsrør, afløb til tage, brøndgods, græsarmering og perlestensunderlag, industrigulvafløb mm. 
 
Specialist i en lang række produkter som tætningslister, dampspærrer, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler og fugeprodukter. Desuden produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.
 

Dorma A/S

Leverandør af dørteknologiprodukter og systemer. Selskabet er globalt markedsledende på dørlukkere og automatiske dørsystemer.
 

Dyrup

Dyrup er leverandør af kvalitetsløsninger og innovative løsninger inden for maling og træbeskyttelse til både professionelle og GDS segmentet.
 

Form & plast A/S
Form & Plast A/S designer, udvikler og producerer friskluftsventiler til vinduesproducenter. Form & Plast A/S har årelang erfaring med naturlig ventilation til alle typer vinduer – træ/alu, træ, plast – og har patenteret den unikke klikfunktion, som er produktets særkende.

Hornbæk producerer et stort udvalg af forskellige trælister og profiler til loft- og vægbeklædning. Forhandler derudover også bordplader i laminat og massivt træ.
IPA udvikler og producerer beslag til byggeindustrien. Alt fra møbelbeslag, vindues- og dørbeslag til hængsler og rendejern.

Jasa

Jasa Company er en handelsvirksomhed, som sælger et bredt varesortiment bestående af bl.a. et program af beslag til døre, vinduer, køkken m.m.

KASTRUP producerer og leverer kvalitetsvinduer og døre med kort leveringstid. Det gælder både plastvinduer og træ/alu-vinduer.
 

KH-Trade

KH Trade - bredt produktprogram i bl.a. greb og beslag til døre og vinduer.

Moland forhandler trægulve, træpleje, gips/stål, cementspånplader og træbetonplader.

Outline Vinduer A/S er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger. Har over 30 års erfaring og alle produkter er baseret på kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Farsø.
 
Danske vinduer i dansk design og dansk produktion. Vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast. 
 

Randi

Randi er producent og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr - kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing.

Rationel producerer energibesparende og -bidragende vinduer og døre, som komfort- og sikringsmæssigt ligger helt i front.
STM Vinduer & Døre A/S
Komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske træbearbejdningsmaskiner.
 

Bredt sortiment af dørløsninger til forskellige konstruktioner, klassificeringer og udformninger til langt de fleste anvendelsesområder.

Trehøje Døre A/S

Trehøje Døre leverer og producerer døre til næsten alle typer byggeri. Stort standardprogram, men producerer også efter kundespecifikationer.

Velux Ovenlysvinduer

VELUX laver et komplet system af ovenlysvinduer og tilbehør, der gør det let at planlægge indbygningen af ovenlysvinduet. VELUX producerer også solfangere, der indbygges i taget ved hjælp af standard VELUX inddækninger og som kan sammenbygges med VELUX ovenlysvinduer..

Ventisol

Ventisol A/S producerer plastvinduer og døre til både erhverv og boligbyggeri.