Leverandører - Vinduer og Døre

ACO Nordic A/S
ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som tagrender tagløsninger og ovenlys.


Dafa
Ved Dafa har vi specialiseret os i en lang række produkter, så som tætningslister, pakninger, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler samt et bredt program af fugeprodukter. Desuden har vi produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.


Dana Vinduer A/S
Dansk producent af døre og vinduer i fyr eller mahogni.


Dorma A/S
DORMA er en globalt aktiv leverandør af dørteknologiprodukter og systemer. Selskabet er globalt markedsledende på dørlukkere og automatiske dørsystemer.


Dyrup
Dyrup er leverandør af kvalitetsløsninger og innovative løsninger inden for træbeskyttelse og maling, der beskytter, bevarer og udsmykker rum og overflader.


Form & plast A/S
Form & Plast A/S designer, udvikler og producerer friskluftsventiler til vinduesproducenter. Form & Plast A/S har årelang erfaring med naturlig ventilation til alle typer vinduer – træ/alu, træ, plast – og har patenteret den unikke klikfunktion, som er produktets særkende.


Habo
Habo er virksomheden fra stedet med samme navn. Et gammelt smedeværksted, der har udviklet sig til Nordens førende virksomhed inden for funktionelle beslag.


Hetag Light A/S
Hetag Tagmaterialer A/S tilbyder et bredt program af tagpap, der primært anvendes til nybyggerier og renoveringsopgaver, samt isoleringsmaterialer, ovenlys, lyspaneler og diverse overdækninger.


Hornbæk Trævarefabrik A/S
Hornbaek producerer de kendte hoveddøre: "JE-TRÆ Facadedøre", med mange flotte individuelle muligheder og total løsninger på indgangspartier. i mere end 30 år har vi designet og produceret hoveddøre til danske boligejere. Hornbaek er også producent af et stort udvalg af forskellige trælister og RUSTIK profiler til loft- og vægbeklædning.

IPA
IPA udvikler og producerer beslag til byggeindustrien; det være sig alt fra møbelbeslag over hængsler til rendejern.


Jasa
Jasa Company er en handelsvirksomhed, som sælger et bredt varesortiment bestående af bl.a. et program af beslag til døre, vinduer, køkken m.m.


Kastrup Vinduer
KASTRUP gruppen producerer og leverer kvalitetsvinduer og døre med danmarks absolut korteste leveringstid. Det gælder både plastvinduer og tr/alu vinduer.


KH-Trade
KH Trade - bredt produktprogram i bl.a. greb og beslag til døre og vinduer.


Moland Byggevarer A/S
Moland sælger trægulve, træpleje, indvendige døre, isolering, gips/stål og porebeton.


Nassau Door A/S
NASSAU Door A/S er den førende danske producent af industrielle ledhejseporte. I mere end 30 år har NASSAU Door forenet høj kvalitet og holdbarhed, med funktionalitet og smukt design.


Outline
Faglig kompetence og et lækkert sortiment fra en af de gode vinduesproducenter.


Primo Vinduer A/S
PRIMO Vinduer er Nordens største producent af vedligeholdelsesfrie vinduer og døre, som er designede til at passe 100% til dansk arkitektur.


Randi
Randi er producent og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr - kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing.


Rationel Vinduer
Rationel vinduer og døre er kvalitetsprodukter, som vi udvikler, designer og producerer med omtanke.

STM Vinduer & Døre A/S
Vi har et komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske træbearbejdningsmaskiner, så hos os er det muligt at få fremstillet elementer, der tilgodeser individuelle ønsker og behov.
 

Swedoor Jeld-Wen
Vi har markedets bredeste sortiment af dørløsninger, og tilbyder døre i forskellige konstruktioner, klassificeringer og udformninger til langt de fleste anvendelsesområder.


Trehøje Døre A/S
Trhøje Døre leverer og producerer døre til næsten alle typer byggeri. Vi har et stort standardprogram, men producerer også gerne efter kunde specifikationer.


Velux Ovenlysvinduer
VELUX tilbyder et komplet system, der gør det let at planlægge indbygningen af ovenlysvinduet. VELUX tilbyder også solfangere der indbygges i taget ved hjælp af standard VELUX inddækninger og som kan sammenbygges med VELUX ovenlysvinduer.


Ventisol
Ventisol A/S er en moderne og fremtidsorienteret virksomhed, der ligger i Vrå og dermed stort set midt i Vendsyssels smukke natur. Virksomheden, der producerer plastvinduer og døre til både erhverv og boligbyggeri, kan i 2007 fejre sit 25 års jubilæum.