Info vedr. Covid19

19. marts 2020

Kære kunde

Alle vores forretninger holder åbent og følger de sædvanlige åbningstider, og vi vil gøre vores allerbedste for at betjene dig.

For at begrænse smitterisikoen for både kunder og ansatte følger vi alle myndighedernes retningslinjer og krav, som vi håber, du vil bakke op om og hjælpe os med at overholde. 

Alle vores butikker og salgsafdelinger betjener gerne alle raske kunder – er du syg med Covid19, har symptomer herpå eller er i hjemmekarantæne SKAL du blive hjemme.

Vi vil opretholde så høj service som muligt, men vi undgår ikke at komme til at køre med mindre bemanding end sædvanligt. Der kan derfor forekomme længere ekspeditionstid. Vi beder alle om at have tålmodighed.

Vores telefoniske ekspedition kører videre som sædvanligt.

Vi opfordrer til, at du i størst muligt omfang kontakter os pr mail, sms eller telefon. Vi træffes på de normale numre og mails.

Du kan bestille og afhente eller få leveret varer fra alle vores afdelinger.

Husk - vi pakker gerne dine varer og gør dem klar til afhentning ELLER kører ud med dine varerforhør nærmere om mulighederne for dette i vores lokale afdeling.

De nyeste retningslinjer fra myndighederne betyder, at hver kunde skal have 4 m2 gulvareal til rådighed, hvilket kan betyde, at vi begrænser adgangen til butikken og vores salgsområder.

Personalet vil holde afstand til alle - for både din og vores skyld. Vi henstiller derfor til, at du bliver ”bag disken”, og respekterer evt. markeringer og i øvrigt følger medarbejdernes anvisninger.

Levering:

Vi gør alt, hvad vi kan for også at opretholde vores normale serviceniveau for levering. Vores chauffører vil dog minimere den fysiske kontakt med kunderne så meget som overhovedet muligt.

Vores personale er desuden blevet instrueret i grundig hånd-hygiejne, og vi forventer, at vores kunder også følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for god hygiejne, så vi sammen kan holde smitterisikoen nede. Der er på nuværende tidspunkt ingen medarbejdere i Roslev, der er smittet med Covid19.

Vi følger myndighedernes udmeldinger og vil revurdere løbende i forhold til disse udmeldinger. Du kan med fordel selv følge med på www.coronasmitte.dk

Vi glæder os til at betjene dig, og takker på forhånd for din forståelse og opbakning i denne for os alle meget uvante situation.