Links

Byggeri - Generelt 208 links   

DLH

DLH Nordisk A/S leverer til træ- og møbelindustrien over hele Danmark. Derudover sælger vi træ til videreforhandlere herhjemme og på de nære eksportmarkeder.

Frøslev Træ

Frøslev Træ Gruppen - totalleverandør i byggetræ

In Wood A/S

In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve

Moelven Danmark. A/S

Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, Kerto bjælker og gulvstrø, limtræ, I-bjælker, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.

Niels Ulrich Pedersen A/S

Niels Ulrich Pedersen A/S er en af de førende trælast distributører i Danmark

Nordisk Pladeimport A/S

Nordisk Pladeimport er en grossistvirksomhed med speciale i træbaserede byggematerialer - Plader, strøer m.v. Vi er en international virksomhed med import fra hele verden og distribution til tømmerhandlere i hele Danmark.

NORLUND A/S

Norlund er en af de største danske leverandører af certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandlere. Savværket råder over et af Europas mest moderne savværksanlæg og tilbyder en strømlinet produktion i dansk gran. Norlund er FSC & PEFC-certificeret samt ISPM15 godkendt

Palsgaard Træ A/S

Palsgaard Gruppen består af 7 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af løsninger til byggeriet. Palsgaard Gruppen er Danmarks største og førende leverandør af præfabrikerede løsninger med træ indenfor forretningsområderne: TræSpær, TræElementer, TræKviste og TræVarer

Rold Skov Savværk

Aktieselskabet Rold Skov Savværk er en af landets største savværksgrupper for opskæring af nåletræ til konstruktionstræ, beregnet for såvel det danske som det europæiske marked.

Södra Timber A/B

Södras verden udgår fra skoven. Det er skoven, som er den stadigt voksende råvarer, selve grundforudsætningen for alle de forskellige virksomheder indenfor Södra.

UPM Kymmene A/S

UPM Kymmene er finsk producent af trælast og den kendte WISA krydsfiner.

Vida Wood Danmark

VIDA A/S er sveriges største privatejede savværk. VIDA levere alt indenfor trælast.

Viking Softwood A/S

Viking Softwood har specialiceret sig i import af Sibirisk Lærk fra nogle af de bedste områder i Rusland. Vi råder over det bredeste udvalg af råtræ i Danmark. Desuden har vi i vores egen produktion mulighed for at lave specielprofiler efter dit ønske.

© 2008 Roslev Trælasthandel A/S  l  Bjørnevej 1  l  7800 Skive  l  Telefon 97 51 15 00