Byggeri - Generelt

A

Dansk produceret cement.

AB Byggeprofiler forhandler hele Plannjas omfattende sortiment af tagprofiler og facadeløsninger, tagrender og nedløbsrør samt tilbehør i stål og aluminium. Desuden også Plannjas store program af porte, sandwichelementer, 
inddækninger, facadepaneler, letbjælker og tagsikkerhed.
 
ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som afløbsrender, afløbsrør, afløb til tage, brøndgods, græsarmering og perlestensunderlag, industrigulvafløb mm. 
 
Alfix er førende producent i Skandinavien af byggekemiske produkter til flisekonstruktioner.
AL-KO udvikler og producerer plæneklippere, havefræsere og meget andet udstyr til hjælp i haven eller huset.  
 
Professionel leverandør af håndværktøj, måleværktøj, lasere, gasværktøj og meget andet for den professionelle håndværker.  
 
Spær, limtræ, søjler mm. til ethvert formål.  Der bruger de fineste råvarer, langsomt-voksende graner fra de store midt-svenske og finske skove.
 
ARECO - produktion af profilerede tyndplader til tag og facader; Tag- & vægprofiler, tagpanel, vægpanel, sandwich-panel, lysplader, FA plade, fittings, tætlister og tilbehør.
 
Murbindere til enhver opgave samt fugearmering, tagstensbindere og trådflet.

B

Beck & Jørgensen er en danskejet virksomhed, der producerer maling i professionel kvalitet. Når du handler Beck & Jørgensen ved ROSLEV er du altid et penselstrøg foran.

Bencon A/S er specialist indenfor forskallingsolier og kemiske produkter til brug inden for betonindustrien. 

RBR producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

Blåkläder udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design.

BMC A/S i Danmark leverer bl.a. Benders betontagsten og BIG A/S leverer en lang række byggematerialer.

Forhandler et bred program af bål- og grilludstyr.
Danmarks største producent/tapperi, af husholdningskemi til både dagligvare- og specialhandelen samt leverandører til DIY markedet, af egne samt andre danske og udenlandske ”brands”.

Bosch blåt elværktøj for professionelle inden for håndværk og industri. Forretningsområdet Power Tools i Bosch-Gruppen er verdens førende leverandør af elværktøj og tilbehør.

Bostik er en af verdens ledende fabrikanter af lim, spartel, fugemasser samt tætningsmidler til byg- og gør-det-selv markedet.

Brenntag tilbyder en stor portefølje af produkter. Indenfor hvert segment og industri finder du et komplet produktsortiment af kemi, ingredienser og råvarer.

Markedsledende i Skandinavien i et stort udvalg af specialprodukter til bygge- og anlægsbranchen. Herunder regnvandshåndtering, geotekstiler og membraner, udskillersystemer, grønne tage mm.

C

C.Flauenskjold er ledende indenfor Autolak, tapet, pensler, slibepapir og lim.

Carat Tools ApS er importør af diamantklinger, værktøj og maskiner: Tør- og vådskæreklinger, lasersvejsede tør- og vådborekroner, kerneboresystemer, flise- og stenskæremaskiner, cementblandere og skæremaskiner til skæring i væg, gulv og i alle slags beton og stenmaterialer.

Stort sortiment af cementbaserede plader til tag, facade og væg samt tilbehør til disse. 

Danskproducerende virksomhed som fremstiller måtter og tæpper  til brug i både industrien og det private hjem.

Colour Ceramica a/s importerer og sælger keramiske fliser, klinker og mosaik fra betydende producenter i f.eks. Tyrkiet, Italien, Spanien, Tjekkiet og Tyskland.

D

Specialist i en lang række produkter som tætningslister, dampspærrer, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler og fugeprodukter. Desuden produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.
 
Dana Lim producerer mere end 400 forskellige typer lim og fugemasse til ethvert behov.

Verdensomspændende leverandør af komplet program af elværktøj og tilbehør til den professionelle og GDS-folket.
 
DFI-GEISLER en af Europas førende leverandører af bordplader til køkken, bad og bolig.
Dano Mast er leverandør af flagstænger af træ og glasfiber, støtter, flag, beslag og alle andre former for tilbehør til flagstænger.

DK Beton A/S fremstiller og leverer færdigblandet beton fra 21 fabrikker i Danmark.

DLH Nordisk A/S leverer konstruktionskrydsfiner og øvrige plader samt træ til byggebranchen.
 
Leverandør af dørteknologiprodukter og systemer. Selskabet er globalt markedsledende på dørlukkere og automatiske dørsystemer.

DS-Stål er producent af komplette stålkonstruktioner til byggebranchen og projekteringen af disse. Del af DS gruppen.
 
Salgs- og rådgivningsvirksomheder indenfor afvandingsteknik, hvor de udvikler afvandingstekniske løsninger til både private og offentlige projekter.
 

DVA har fokus på værktøj, der henvender sig til den professionelle bruger. Forhandler et stort udvalg af mærkevare-produkter inden for værktøj, slibeprodukter og tilbehør til disse.

Dyrup er leverandør af kvalitetsløsninger og innovative løsninger inden for maling og træbeskyttelse til både professionelle og GDS segmentet.

E

Ecophon forhandler et bredt sortiment af akustiske væg- og loftsystemer med velgennemtænkte funktioner, godt design og excellent lydabsorption. 
 
Egernsund Wienerberger er skandinaviens største teglvirksomhed og leverandør af mursten, tegltagsten, teglblokke,  tagsten og belægningstegl til byggebranchen.
 
Elefantriste A/S udvikler, producerer og markedsfører pressvejste Elefant® gitterriste i alle udformninger, skridsikre planker og lejdertrin samt eksklusive designriste.
 
I over 25 år har Elfa-Lumi lavet kvalitets skydedørs- og opbevaringsløsninger sammen med indretning og foldedøre.

Eric Storm A/S er distributør af fleksible plastprodukter og folier i Danmark. Virksomheden har i mere end 40 år opbygget kompetence inden for rådgivning og udvikling af løsninger til landbrug/gartneri, byggeri samt industrielle kunder.
 
Etex Nordic er en komplet samarbejdspartner inden for fibercementprodukter til tag og facade - dokumenteret i kraft af et gennemprøvet bredt sortiment med kvalitetsprodukter.
 
EXPAN Vægge er et byggesystem baseret på rumstore, etagehøje elementer af letklinkerbeton og beton.

EXPO-NET Danmark A/S producerer plastnet i både rør- og fladform - og til utallige anvendelsesområder.

F

FEIN er specialist, når det drejer sig om professionelt, ekstremt holdbart elektroværktøj og særlige anvendelsesløsninger på metal- kompletterings- og køretøjsområdet.

Fermacell producerer fibergipsplader og produkter.

Festool har specialiseret sig i el- og trykluftværktøj og tilbyder et alsidigt produktprogram, der lever op til den professionelle brugers behov og krav.

Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.

Fiskars' have-afdeling er førende inden for udvikling af innovative haveredskaber og -tilbehør og tilbyder et omfattende udbud af særdeles holdbare, effektive og brugervenlige produkter.

Form & Plast A/S producerer friskluftsventiler til vinduesproducenter. Form & Plast A/S har årelang erfaring med naturlig ventilation til alle typer vinduer – træ/alu, træ, plast – og har patenteret den unikke klikfunktion, som er produktets særkende.
Fosroc har mere end 70 års erfaring med levering af specialprodukter til byggeindustrien.
 
Fristads Kansas leverer løsninger inden for funktionelt og slidstærkt arbejdstøj.
 
Frøslev Træ Gruppen – Leverandør af træ til byggebranchen. Profilerede og imprægnerede produkter.

G

GC Rieber Salt er en af de ledende leverandører af salt og saltrelaterede produkter i Norden.

Produktsortimentet omfatter bl.a. tovværk, liner, børster, koste og pensler samt specialopgaver. 

Gammelrand Beton A/S, fremstiller  hovedsageligt afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkerblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.
 
GARDENA har det rette produkt til ethvert arbejde, du vil udføre i din have, fra beskæring og vandning til hækkeklipning, bassinopbygning og beskyttelse af græsplæner.
 
Gyproc fremstiller og markedsfører gipsbaserede letbyggeri-tekniksystemer under varemærket Gyproc®. Derudover fremstiller og markedsfører Gyproc perforerede akustiklofter under varemærket Gyptone.

H

Totalleverandør af isenkram og alt indenfor havemøbler. 

H+H er en ledende europæisk leverandør af løsninger i porebeton.
 
Produktsortiment omfattende Hikoki Elektroværktøj, Hikoki Skov og Haveværktøj samt Basso/Hikoki sømpistoler Derudover et stort sortiment af befæstelse og håndværktøj (Hitachi)
HJS er værktøjsagent og leverandør af kendte værktøjsmærker som Wera, Parat, Stabila, Knipex og Panasonic.
 
HKSDK Company A/S er leverandør af et stort sortiment inden for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko. 
 
Hornbæk producerer et stort udvalg af forskellige trælister og profiler til loft- og vægbeklædning. Forhandler derudover også bordplader i laminat og massivt træ.
 
Hultafors fremstiller håndværktøj. De er måske mest kendt for tommestokke, men produktudvalget består i dag af et bredt værktøjssortiment til såvel håndværkere som privat personer.

I

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.

Icopal er leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger med tagpap.
 
ID® er producent af profil-, firma- og reklamebeklædning. 

In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve samt Hedex Trægulve.

IPA udvikler og producerer beslag til byggeindustrien. Alt fra møbelbeslag, vindues- og dørbeslag til hængsler og rendejern.
 
International leverandør af bor og savklinger

ITW er søm, skruer, bolte, beslag, kæder og meget mere.

J

Jackon er leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien.  Mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur® og Jackon vådrum.

Leverandør og producent af teknologisk avancerede produkter i fibercement, herunder de kendte HardiePlank®

Jasa Company er en handelsvirksomhed, som sælger et bredt varesortiment bestående af bl.a. et program af beslag til døre, vinduer, køkken m.m.

Stort program i drivhuse og også mindre orangerier samt tilbehør til disse. 30 forskellige modeller i størrelser fra 1,2 m2 op til 72 m2 i grundareal.
 
JUMBO Stillads A/S er totalleverandør af løsninger, når toppen skal nås, hvad enten det gælder stiger, stilladser eller lifte.

Med Junckers får du et ægte og tidløst gulv, som forener æstetisk oplevelse og funktion. Alle vores gulve er massive og meget slidstærke.

Junckers Træplejesystem er et sammenhængende og gennemtestet sortiment af vedligeholdelses- og plejeprodukter, der både er nemme at arbejde med og giver dine værdier den maksimale beskyttelse.

K

KASTRUP producerer og leverer kvalitetsvinduer og døre med kort leveringstid. Det gælder både plastvinduer og træ/alu-vinduer.

KH Trade - bredt produktprogram i bl.a. greb og beslag til døre og vinduer.

Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen hvor Danoline også indgår. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.

Knudsen Kilen A/S er producent af kiler, og plastklodser.
 
Kota producerer blandt andet gulvledere i stål og beton.

KRONOSPAN er verdens førende producent af træbaserede plader. Organisationen har over 40 produktionsfaciliteter og mere end 14.000 medarbejdere. KRONOSPAN er specielt kendt for at anvende avanceret teknologi og er førende inden for produktudvikling og innovation.

UNIMERCO er en videnbaseret distributør og producent af værktøjsløsninger og -service til udvalgte segmenter inden for: spåntagende bearbejdning måling og kalibrering mekanisk befæstelse.

L

LHI sælger produkter til reparation og udbygning af det europæiske kloaknet.

Danmarks største stål- og teknikgrossist. Leverandør af primært armeringsstål trælastbranchen.
 
Lilleheden A/S er en af Nordeuropas største producenter af limtræ til både enkle og avancerede konstruktioner af enhver art.

Lindab Profil koncentrerer sig om byggeindustrien og omfatter et bredt udvalg af byggekomponenter og komplette byggesystemer i stål til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri.

Førende dansk producent af komplet produktprogram til fliselægning, -fugning og gulvrenovering.

M

Verdensomspændende leverandør af komplet program af elværktøj og tilbehør til den professionelle og GDS-segmentet.
 
Mascot International A/S er en international, familiedrevet virksomhed, der udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet til håndværkere og industri.

Professionelt el-værktøj til alle formål.

Dansk designede og producerede elementer til køkken, bad og garderobe.

Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, limtræ, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.

Moland forhandler trægulve, træpleje, gips/stål, cementspånplader og træbetonplader.

MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer. I Danmark kendt for B&C betontagsten samt et stort udvalg i tegltagsten med tilbehør
Morsø har 155 års erfaring med produktion af brændeovne.
 
MSK Scandinavia er leverandør af træbaserede pladeprodukter. Produktområderne omfatter bl.a. gulve og tilbehør til disse, bordplader, vinduesplader, hylder, lister mm.

N

Nilfisk-ALTO tilbyder højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengøringsmaskiner af høj kvalitet til landbruget, autobranchen, industrien, rengøringsselskaber og private forbrugere.

Nordisk Pladeimport er en grossistvirksomhed med speciale i træbaserede byggematerialer – konstruktionskrydsfiner, MDF, OSB, træfiberplader, strøer m.v.
 
Wavin udvikler, producerer og markedsfører totale programmer af plastrørssystemer, der sikrer mennesker adgang til drikkevand og leder spilde- og regnvand bort på miljørigtig vis. Desuden anvendes Wavins produkter til at forsyne mennesker med gas, el, centralvarme og gulvvarme i boliger og industri.

Bright life er Nordlux’ slogan. Bright life, er udtryk for at opleve funktionel og smuk belysning, der er stemningsskabende i dagligdagen.
Norlund er en af de største danske leverandører af certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandlere. Savværket råder over et af Europas mest moderne savværksanlæg og tilbyder en strømlinet produktion i dansk gran. Norlund er FSC & PEFC-certificeret samt ISPM15 godkendt.
 

Udvikler og sælger i dag godkendte produkter indenfor hegn, leg, vejrstationer, hus og have, henholdsvis egne såvel som private label. 

NUP Wood A/S (tidligere Niels Ulrich Pedersen A/S) har eksisteret siden 1977, og handler engros med træ, trælast, brænde, træpiller og briketter.

O

OSRAM er en af verdens største producenter af lyskilder. 

Outline Vinduer A/S er en af Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger. Har over 30 års erfaring og alle produkter er baseret på kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Farsø
 
OX-ON er specialister og totalleverandør i produkter til personlig beskyttelse, herunder bl.a. arbejdshandsker, svejsebeskyttelse, sikkerhedsfodtøj, hjelme, dragter, faldsikring, høreværn og åndedrætsværn.

P

Palsgaard Spær består af 4 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af træbaserede løsninger til byggeriet. Produktsortimentet består i dag af bl.a. træspær, vægrammer, tagmoduler, Posi-Joist mm.

Pergo tilbyder dig verdens største udvalg af laminatgulve i forskellige design, formater og kvaliteter.

Pindstrup producere sphagnumprodukter til gartneri og havebrug i Danmark og udlandet. Selskabets produktudvikling sker i tæt samarbejde med de professionelle danske gartnere.

Plannja er producenter af profilerede stålplader af højkvalitetsstål. Blandt deres produkter findes væg- og tagprofiler, tagstensprofiler, tagrender, isolerede paneler, vægkassetter, trapezprofiler, lægter og bjælker.

Udvikling og salg af havehegn- låger, havemøbler og legehuse og legeredskaber, blomsterkasser, pavilloner, hønsehuse og m.v.
 
A/S Peder Nielsen Beslagfabrik producerer og markedsfører beslagprodukter til håndværk, industri og gør det selv-folk under navnet PN-BESLAG.

Pre-Træ er producent af væg- og tagelementer samt alle former for spærkonstruktioner.
Primo's sortiment af hårde og bløde plastlister og formstøbte dele kan bruges hvor som helst, hvor der er behov for en nem finish eller tætning mellem én eller flere byggekomponenter: gulvbelægning, i køkken og på badeværelse, lofter, trappeskakter eller tætning omkring døre og vinduer.
 
Danske vinduer i dansk design og dansk produktion. Vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast. 

R

Randers Jernstøberi har eksisteret siden 1916 og har til stadighed været beskæftiget med produktion og salg af kloakstøbegods som hovedaktivitet.
 
Randers Tegl er dansk produceret teglsten til murværk og tegltagsten af højkvalitet.

Randi er producent og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr - kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing.

Rationel producerer energibesparende og -bidragende vinduer og døre, som komfort- og sikringsmæssigt ligger helt i front.

Ravendo A/S blev stiftet i 1946 og har siden da leveret trillebøre, sækkevogne og andre former for umotoriseret transportmateriel til hele verden.

RBR producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

RIAS A/S er en ledende distributør af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomhed samt den offentlige sektor i Skandinavien.

A. Rindom er en grossistfunktion for en lang række danske og udenlandske leverandører af kvalitetsprodukter til byggeriet.
Dansk producent af alle typer træspær til enhver formål.

Rockfon Gruppen udvikler integrerede loftløsninger, som giver et bedre og mere sikkert indeklima. 

Rockpanel plademateriale er velegnet til mange formål som facader og tagkanter både ved nybyggeri og renovering.

Dansk og international producent af isolering i mineraluld samt et stort udvalg af isoleringstyper til tekniske formål af enhver art.
 
Aktieselskabet Rold Skov Savværk er en af landets største savværksgrupper for opskæring af nåletræ til konstruktionstræ.

Roliba er leverandør af alu.profiler, værktøj og beslag.

Ruko er totalleverandør til låsemarkedet og en særdeles aktiv aktør på det voksende sikringsmarked. Ruko sælger låse- og sikringsmarkedet et bredt sortiment af produkter og serviceydelser, der kan medvirke til en effektiv sikring af boliger, institutioner og erhvervsbyggerier.

S

SAV-systemprodukter: Afløb, ventiler, brand fittings, VA Varme.

Saint-Gobain Isover a/s producerer isoleringsprodukter af glasuld.

Weber er totalleverandør i facaderenoveringsprodukter, alle former for puds- og mørtelprodukter samt fliseklæb og flisefuge. Weber leverer og producerer Premix- og Leca® produkter samt Premix-udstyr fra ca. 200 fabrikker verden over. Weber er en del af Saint-Gobain.

SaniScan tilbyder totalløsninger til badeværelset med fokus på høj kvalitet og unikt design. Design til den kvalitetsbevidste forbruger.

Sanistål er Danmarks førende grossist inden for VVS og VA, stål og metal, elteknik, bilindretning, værktøj, maskiner, teknik.

Leverandør af produkter til åbne pejse, brændeovne, nyt fyr eller eksisterende skorsten.

Schneider Electric udvikler forbundne teknologier og løsninger til styring af energi og processer. Leverandør at stort udvalg at el-komponenter til erhverv og privat.
 
SEKO er leverandør indenfor den professionelle EL-branche og GDS på VVS og EL til detailhandlen.

SIKA producerer og leverer attraktive produkter i et smart design indenfor arbejds- og sikkerhedsfodtøj.
Skalflex A/S er en af de førende danske producenter af højkvalitets-facadebehandling og fremstiller et bredt spekter af mineralbaserede facadebehandlingsprodukter til nybyggeri og renovering.

SmartWood A/S er leverandør af træbaserede konstruktioner (spær, dragere, rammer, bjælker) til boliger og institutionsbyggerier.
 
Snickers fremstiller og leverer arbejdstøj til professionelle inden for håndværk, industri og service.
  
Södras verden udgår fra skoven. Det er skoven, som er den stadigt voksende råvarer, selve grundforudsætningen for alle de forskellige virksomheder indenfor Södra.
Soudal producerer silikone, fugemasse og montagelimprodukter til industrien.
 
Sortimentet omfatter bl.a. mekanisk håndværktøj - herunder topnøglesæt med det verdenskendte ”STACO®LOCK-system” der gør, at selv beskadigede bolte med runde hjørner let kan afmonteres. STACO toppenes profiler bevirker, at de kan anvendes til både mm og tomme-mål. 

Verdenskendt brand og producent af solidt, innovativt og effektivt værktøj, som hjælper professionelle i verden med at bygge og reparere.
 
Komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske træbearbejdningsmaskiner.
 
Mursten, tegl og fliser. Mursten af alle typer; Blødstrøgne mursten, maskinsten, bagmursten og specialmursten, 41 forskellige farvenuancer, brændt til perfektion på et af verdens mest avancerede teglværk.

Effektiv isolering af gulve, vægge og tage.
Leverandør af alt indenfor beslag og skinner til skydeskabe, døre og porte fra 12 kg og op til 2000 kg, samt værktøj til den professionelle håndværker og til "gør det selv" segmentet.
 
Bredt sortiment af dørløsninger til forskellige konstruktioner, klassificeringer og udformninger til langt de fleste anvendelsesområder.
 
A/S SYDVESTA er et handels- og importfirma, der i mere end 35 år har været leverandør af værktøj og maskiner til byggemarkeder, håndværkerbutikker og værktøjsforretninger.

T

Forhandler tagtilbehør af høj kvalitet fra anerkendte producenter i både ind- og udland.

Tarkett A/S markedsfører og sælger gulve til private boliger og til projektmarkedet. Dette omfatter lamelparket, laminat, vinyl til både private og erhvervsmiljøer, linoleum samt gulve til vådrum og barfodsområder.

Moderne design og høj kvalitet er kendetegnet for Timberman trægulve. Lige fra de klassiske massive plankegulve samt terrasseplank, som findes i Trip Trap sortimentet, til de mest moderne lamelopbyggede planker og parketter i mange smukke træsorter.

Trehøje Døre leverer og producerer døre til næsten alle typer byggeri. Stort standardprogram, men producerer også efter kundespecifikationer.

WOODCARE DENMARK udvikler, producerer og markedsfører et komplet program til grundbehandling og pleje af træoverflader til konsumentmarkedet såvel som til det industrielle marked for overfladebehandling.

Opnå god akustik og et sundt indeklima. De lydabsorberende træbetonplader fra Troldtekt fungerer samtidig som effektiv brandsikring og er udført i bæredygtigt materiale.

U

V

Burcharth er en danskejet handelsvirksomhed, specialiseret indenfor tekniske artikler til dansk industri.

Varde Ovne A/S var den første brændeovnsproducent i Norden, der har fået tildelt det officielle, nordiske miljøstempel Svanemærket. Prædikatet er en miljømæssig blåstempling af både det færdige produkt, og måden det bliver produceret på.

VELUX laver et komplet system af ovenlysvinduer og tilbehør, der gør det let at planlægge indbygningen af ovenlysvinduet. VELUX producerer også solfangere, der indbygges i taget ved hjælp af standard VELUX inddækninger og som kan sammenbygges med VELUX ovenlysvinduer.

Ventisol A/S producerer plastvinduer og døre til både erhverv og boligbyggeri.

VIDA A/S er sveriges største privatejede savværk. VIDA leverer alt indenfor trælast.

Viking Softwood har specialiseret sig i import af Sibirisk Lærk fra nogle af de bedste områder i Rusland. De har desuden egen produktion, som giver mulighed for at lave specielprofiler efter ønske. Forhandler af ThermoWood fyr.

Vink har et bredt sortiment af plasthalvfabrikata omfatter følgende leveringsformer: rundstænger, emnerør, plader, folier, profiler, ventilationskomponenter samt plastrørsystemer.

W

Amerikansk Grill producent. Stort sortiment indenfor gas- og kulgrill samt grill tilbehør. Berømt for Kuglegrillen.

Wewers fremstiller en række produkter i beton til blandt andet: rekreative områder, gang- og opholdspladser omkring boligen, befæstelse af kørearealer, forøgelse af trafiksikkerhed, afskærmninger og meget andet.

Sortimentet ved Wienerberger Egernsund består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.

Wiking Gulve er 3-lags plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion af det enkelte plankegulv.

Wood Step er totalleverandør af alle former for trappeløsninger.

WoodCons sortiment af træspær/-konstruktioner, som dækker fra den lille tilbygning over parcelhuse og industribygninger til store stald- og butiksbyggerier. Det drejer sig om Spær · Gitterspær · Saksspær · Halvspær · Plankespær · Hanebåndsspær · Trempelspær.

X

XELLA’s vigtigste produkter er porebeton og kalksandsten. Virksomheden markedsfører sine produkter under kendte mærkenavne: SILKA står for kalksandsten, YTONG/SIPOREX for porebeton.