Byggeri - Generelt

A

Dansk produceret cement.

AB Byggeprofiler forhandler hele Plannjas omfattende sortiment af tagprofiler og facadeløsninger, tagrender og nedløbsrør samt tilbehør i stål og aluminium. Desuden også Plannjas store program af inddækninger, facadepaneler, letbjælker og tagsikkerhed.
 
ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som tagrender tagløsninger og ovenlys.

Alfix er førende producent i Skandinavien af byggekemiske produkter til flisekonstruktioner.
AL-KO Ginge A/S sælger mærkevaren Ginge i Danmark, og ejer desuden to datterselskaber Ginge Svenska AB, Sverige og AL-KO Ginge A/S, Norge, der varetager salget i de respektive lande. Gruppen udvikler og producerer plæneklippere og haveudstyr. 
 
Professionel leverandør af håndværktøj, måleværktøj og gasværktøj.
 
Spær og limtræ til ethvert formål. Vi bruger de fineste råvarer, langsomt-voksende graner fra de store midt-svenske og finske skove. Annebergs Limtræ A/S - Limtræsbjælker, søjler og hytter.
 
Antalis er førende i Europa og rådgiver og leverer inden for Print, Office, Packaging, Foodservice og Visual Communication. Vi leverer hver dag produkter og services til mange forskellige brancher, og det stiller krav til vores viden.
 
ARECO - produktion af profilerede tyndplader til tag og facader; Tag- & vægprofiler. Tag panel, vægpanel, sandwich panel, lysplader, FA plade, fittings, tætlister og tilbehør til et vellykkede projekt.
 
Murbindere til enhver opgave.

B

Når du handler Beck & Jørgensen maling, får du professionel kvalitet og service fra en danskejet virksomhed. Når du handler Beck & Jørgensen ved Roslev er du altid et penselstrøg foran.

Bencon A/S er specialist indenfor olier og tilsætningsstoffer.

Blåkläder udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til håndværkere med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design.

BMC A/S i Danmark leverer bl.a. Benders betontagsten og BIG A/S leverer en lang række byggematerialer.

Med det nye Bon-Fire køkken har du mulighed for at lave spændende mad på en spændende måde på spændende steder. Hjemme på terrassen, ved stranden, i skoven, ja hvor som helst. Det er hyggeligt og nemt , og med Bon-Fire kan du både grille og koge over bålet på én gang.
I dag er Borup Kemi Danmarks største producent/tapperi, af husholdningkemi til både dagligvare- og specialhandelen. Samt en af de store leverandører til DIY markedet, af egne samt andre danske og udenlandske ”brands”.

Bosch - professionelt blåt elværktøj for professionelle inden for håndværk og industri. Forretningsområdet Power Tools i Bosch-Gruppen er verdens førende leverandør af elværktøj og tilbehør.

Bostik er en af verdens ledende fabrikanter af lim, spartel, fix & fuge samt tætningsmiddel til byg- og gør-det-selv markedet.

Brenntag tilbyder en stor portefølje af produkter. Indenfor hvert segment og industri finder du et komplet produktsortiment af kemi, ingredienser og råvarer.

Velkommen til Byggros - din leverandør af løsninger til bygge- og anlægsarbejde.

C

C.Flauenskjold er ledende indenfor Autolak, tapet, pensler, slibepapir og lim.

Carat Tools ApS er importør af diamantklinger, værktøj og maskiner: Tør- og vådskæreklinger, lasersvejsede tør- og vådborekroner, kerneboresystemer, flise- og stenskæremaskiner, cementblandere og skæremaskiner til skæring i væg, gulv og i alle slags beton og stenmaterialer.

Når du vælger tag og facade fra Cembrit, får du et komplet program af stilrene, langtidsholdbare produkter med minimale krav til vedligeholdelse.

Clean Carpet har fremstillet vaskbare måtter siden 1986. Vi er en danskproducerende virksomhed som fremstiller måtter med ekstra stor sugeevne, stabil fodfæste, lang levetid og som sparer op til 65% af rengøringen. 

Colour Ceramica a/s importerer og sælger keramiske fliser, klinker og mosaik fra betydende producenter i f.eks. Tyrkiet, Italien, Spanien, Tjekkiet og Tyskland.

Concepta er din mulighed for at få design og økonomi til at gå op med dine boligdrømme. Vi har et stort udvalg af lækre, funktionelle køkkener, badeværelser og skabe til alle aktive hjem, hvor der leves og drømmes. 

D

Ved Dafa har vi specialiseret os i en lang række produkter, så som tætningslister, pakninger, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler samt et bredt program af fugeprodukter. Desuden har vi produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.

Dana Lim producerer mere end 400 forskellige typer lim og fugemasse til ethvert behov.

DeWalt er alt indenfor Akku og El-værktøj.
 
DFI-GEISLER er Europas førende leverandør af bordplader til køkken, bad og bolig.
Danomast
Dano Mast er leverandør af flagstænger af træ og glasfiber, støtter, flag, beslag og alle andre former for tilbehør til flagstænger.

DK Beton A/S fremstiller og leverer færdigblandet beton fra 21 fabrikker i Danmark.

DLH Nordisk A/S leverer til træ- og møbelindustrien over hele Danmark. Derudover sælger vi træ til videreforhandlere herhjemme og på de nære eksportmarkeder.

DORMA er en globalt aktiv leverandør af dørteknologiprodukter og systemer. Selskabet er globalt markedsledende på dørlukkere og automatiske dørsystemer.

Ved DS-Stål er Kombinationen af vores store byggetekniske stålkompetence og vort brede produktsortiment, der gør anvendelsesmulighederne mangfoldige. Del af DS gruppen.

Duco er specialist i alle former for afvandingsteknik.

DVA er et dynamisk firma med fokus på værktøj der henvender sig til den professionelle bruger.

Dyrup er leverandør af kvalitetsløsninger og innovative løsninger inden for træbeskyttelse og maling, der beskytter, bevarer og udsmykker rum og overflader.

E

Ecophon vil levere akustiske væg og loftsystemer med velgennemtænkte funktioner, godt design og excellent lydabsorption. 

Egernsund Tegl er mursten, tagsten og belægningsten til byggeri i Danmark.

ElefantRiste A/S udvikler, producerer og markedsfører: Pressvejste elefant® riste i alle udformninger Skridsikre planker og lejdertrin Eksklusive designriste.

I over 25 år har Elfa-Lumi lavet kvalitets skydedørs- og opbevaringsløsninger sammen med indretning og foldedøre.

Eric Storm A/S er en af de største distributører af fleksible plastprodukter i Danmark. Virksomheden har i mere end 40 år opbygget kompetence inden for rådgivning og udvikling af løsninger til landbrug/gartneri, byggeri samt industrielle kunder.

Etex Nordic er en komplet samarbejdspartner inden for fibercement - dokumenteret i kraft af et gennemprøvet bredt sortiment med kvalitetsprodukter.

EXPAN Vægge er et byggesystem baseret på rumstore, etagehøje elementer af letklinkerbeton og beton.

EXPO-NET Danmark A/S producerer og leverer brugervenlige og miljørigtige plastnet i både rør- og fladform - og til utallige anvendelsesområder.

F

FEIN er specialist, når det drejer sig om professionelt, ekstremt holdbart elektroværktøj og særlige anvendelsesløsninger på metal- kompletterings- og køretøjsområdet.

Fermacell producerer fibergips produkter.

Festool har specialiseret sig i el- og trykluftværktøj og tilbyder et alsidigt produktprogram, der lever op til den professionelle brugers behov og krav.

Fibertex Geotekstiler er egnede til mange forskellige anvendelses-områder. Fibertex er en markedsledende producent af nonwovens til industrielle og tekniske anvendelser.

Fiskars' Have-afdeling er førende inden for udvikling af innovative haveredskaber og -tilbehør og tilbyder et omfattende udbud af særdeles holdbare, effektive og brugervenlige produkter.

Form & Plast A/S designer, udvikler og producerer friskluftsventiler til vinduesproducenter. Form & Plast A/S har årelang erfaring med naturlig ventilation til alle typer vinduer – træ/alu, træ, plast – og har patenteret den unikke klikfunktion, som er produktets særkende.

Fosroc har mere end 70 års erfaring med levering af specialprodukter til byggeindustrien.

Fristads Kansas leverer de nyeste løsninger inden for funktionelt, slidstærkt og behageligt arbejdstøj til verdens hårdtarbejdende eksperter.

Frøslev Træ Gruppen - totalleverandør i byggetræ

G

GC Rieber Salt er en af de ledende leverandører af salt og saltrelaterede produkter i Norden.

Vort produktsortiment omfatter bl.a. Tovværk og liner - Børster, koste og pensler samt specialopgaver. 

Gammelrand Beton A/S, fremstiller kvalitetetsprodukter til bygge- og anlægssektoren. Produktionen består hovedsageligt af afløbsrør, brøndkomponenter, diverse formstykker, fundamentblokke, letklinkerblokke, fliser, kantsten, belægningssten samt færdigblandet beton.

GARDENA har derfor i sit sortiment, det rette produkt til hvert arbejde du vil udføre i din have, fra beskæring og vandning til hækkeklipning, bassinopbygning og beskyttelse af græsplæner.
 
 
Gyproc fremstiller og markedsfører gipsbaserede letbyggeri-teknik systemer under varemærket Gyproc®. Derudover fremstiller og markedsfører Gyproc perforerede akustiklofter under varemærket Gyptone.

H

Vores sortimentsbredde og dugfriske nyheder fra indkøb over hele verden, gør os til den helt rigtige totalleverandør af isenkram og alt indenfor havemøbler. 

H+H er en ledende europærisk levereandør af løsninger i porebeton.
 
Hitachi Power Tools Denmark A/S er moderne teknologi indenfor befæstigelse og elværktøj.
HJS er værktøjsagent og leverandør af kendte værktøjsmærker som Wera, Parat, Stabila, Knipex og Panasonic.
 
HKSDK Company A/S er Danmarks førende inden for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko. HKSDK sætter en ære i at producere sikkerhedssko, der er komfortable og funktionelle på samme tid samtidig med, at sikkerhedsskoene har et moderne design i nye og lette materialer.
 
Hornbaek producerer de kendte hoveddøre: "JE-TRÆ Facadedøre", med mange flotte individuelle muligheder og total løsninger på indgangspartier. i mere end 30 år har vi designet og produceret hoveddøre til danske boligejere. Hornbaek er også producent af et stort udvalg af forskellige trælister og RUSTIK profiler til loft- og vægbeklædning.
 
Hultafors fremstiller håndværktøj. Vi er måske mest kendt for vore tommestokke, men produktudvalget består i dag af et bredt værktøjssortiment til såvel håndværkere som privat-personer, der vil arbejde med funktionelt værktøj af høj kvalitet.

I

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger, og Nordens førende entreprenørvirksomhed indenfor tag- og lukningsentrepriser i metal og tyndpladestål.

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj.

In-Wood A/S importerer og distribuerer følgende produkter: Siljan Træpaneler, Siljan Trægulve og Eko Trægulve.

IPA udvikler og producerer beslag til byggeindustrien; det være sig alt fra møbelbeslag over hængsler til rendejern.

International leverandør af bor og savklinger

ITW er søm, skruer, bolte, beslag, kæder og meget mere. Find produktet til enhver opgave.

J

Jackon er Nordens førende leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien. Vores mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur® og Jackon vådrum.

FERMACELL. Et komplet system til byggeri med lette vægge. Xella Byggesystemer producerer og sælger komplette løsninger til lette vægge indendørs såvel som udendørs, til opsætning af såvel professionelle håndværkere som hjemmehåndværkeren, og vores veluddannede teknikere er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål omkring byggeri med lette vægge.

Jasa Company er en handelsvirksomhed, som sælger et bredt varesortiment bestående af bl.a. et program af beslag til døre, vinduer, køkken m.m.

Julianas drivhusprogram må betegnes som et af de bredeste i Europa, idet det omfatter ca. 30 forskellige modeller i størrelser fra 1,2 m2 op til 72 m2 i grundareal.

JUMBO Stillads A/S er Danmarks største totalleverandør af løsninger, når toppen skal nås, hvad enten det gælder stiger, stilladser eller lifte.

Med Junckers får du et ægte og tidløst gulv, som forener æstetisk oplevelse og funktion. Alle vores gulve er massive og meget slidstærke - kompromisløs kvalitets.

Junckers Træplejesystem er et sammenhængende og gennemtestet sortiment af vedligeholdelses- og plejeprodukter, der både er nemme at arbejde med og giver dine værdier den maksimale beskyttelse.

K

KASTRUP gruppen producerer og leverer kvalitetsvinduer og døre med danmarks absolut korteste leveringstid. Det gælder både plastvinduer og træ/alu vinduer.

KH Trade - bredt produktprogram i bl.a. greb og beslag til døre og vinduer.

Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen hvor Danoline også indgår. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.

Knudsen Kilen A/S er mere end bare en producent af kiler, og står gerne til rådighed i forbindelse med: Kontakt til arkitekter Information vedr. trinlyd Information vedr. trykbelastninger Behovsvurderinger.

Kota er salg og produktion af blandt andet gulvledere i stål og beton.

KRONOSPAN er verdens førende producent af træbaserede plader. Organisationen har over 40 produktionsfaciliteter og mere end 14.000 medarbejdere. KRONOSPAN er specielt kendt for at anvende avanceret teknologi og er førende inden for produktudvikling og innovation.

UNIMERCO er en videnbaseret distributør og producent af værktøjsløsninger og -service til udvalgte segmenter inden for: spåntagende bearbejdning måling og kalibrering mekanisk befæstelse.

L

LHI sælger produkter til reparation og udbygning af det europæiske kloaknet.

I dag er vi Danmarks største stål- og teknikgrossist med næsten 1.900 medarbejdere.

 
Lilleheden A/S er en af Nordeuropas største producenter af limtræ til både enkle og avancerede konstruktioner af enhver art.

Lindab Profil koncentrerer sig om byggeindustrien og omfatter et bredt udvalg af byggekomponenter og komplette byggesystemer i stål til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri.

Produktprogrammet var fra starten fliseklæb og fugemasser, som siden hen er udvidet med produkter indenfor gulvspartelmasser, vandtætning, silicone, epoxy, spartelmasser m.m. Alle vore produkter er løbende under intern såvel som ekstern kvalitetskontrol, således at vi altid kan leve op til vor slogan: LIP - når der bygges på kvalitet.

M

Makita fremstiller mere end 500 forskellige maskiner. Præcision og kvalitet i mindste detalje er et af Makitas kendetegn.

Mascot International A/S er en international, familiedrevet virksomhed, der udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj af høj kvalitet til håndværkere og industri.

ME-FA er Nordens største producent af postkasser og postkassesystemer i metal, stål og plast. ME-FA indtager i dag en position som absolut markedsledende inden for såvel privatmarkedet som det professionelle marked. ME-FA's markedsposition er opnået gennem en målrettet fokusering på design, funktionalitet og kvalitet.

Professionelt el-værktøj til alle formål.

Moelvens sortimentet består bl.a. af: almindelig trælast, trykimprægneret træ, ThermoWood, Kerto bjælker og gulvstrø, limtræ, I-bjælker, krydsfinér, gulve og paneler samt en række specialvarer som cedertræ, PLYFA værktøjskasser og øvrige pladematerialer.

Moland sælger trægulve, træpleje, indvendige døre, isolering, gips/stål og porebeton.

MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer.
Morsø har 155 års erfaring med produktion af brændeovne, og vi har altid stået i spidsen, når nye ovntyper skulle udvikles. Du kan altid finde en Morsø-ovn, der lever op til netop dine krav til design, størrelse, ovntype og effektivitet. Der er især nogle områder, hvor Morsø adskiller sig fra andre ovne.
 
MSK Scandinavia er leverandør af træbaserede pladeprodukter. Produktområderne omfatter bl.a. MDF, Spån, OSB.

N

Nilfisk-ALTO tilbyder højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengøringsmaskiner af høj kvalitet til landbruget, autobranchen, industrien, rengøringsselskaber og private forbrugere.

Nordisk Pladeimport er en grossistvirksomhed med speciale i træbaserede byggematerialer - Plader, strøer m.v. Vi er en international virksomhed med import fra hele verden og distribution til tømmerhandlere i hele Danmark.

Wavin udvikler, producerer og markedsfører totale programmer af plastrørssystemer, der sikrer mennesker adgang til drikkevand og leder spilde- og regnvand bort på miljørigtig vis. Desuden anvendes Wavins produkter til at forsyne mennesker med gas, el, centralvarme og gulvvarme i boliger og industri.

nordlux er bright life vores slogan, bright life, er udtryk for at vores kunder vil opleve funktionel og smuk belysning, der er stemningsskabende i deres dagligdag.
Norlund er en af de største danske leverandører af certificeret konstruktionstræ til de danske tømmerhandlere. Savværket råder over et af Europas mest moderne savværksanlæg og tilbyder en strømlinet produktion i dansk gran. Norlund er FSC & PEFC-certificeret samt ISPM15 godkendt.
 
Norup Silva importerer og sælger en bred palette af kvalitetsprodukter primært indenfor hegn- og legeartikler til det Skandinaviske marked.
 
NUP A/S Wood Trading (tidligere Niels Ulrich Pedersen A/S) har eksisteret siden 1977, og handler engros med træ, trælast, brænde, træpiller og briketter til de danske tømmerhandlere samt danske og udenlandske industrikunder.

O

OSRAM er en af verdens største producenter af lyskilder. Lyskilder fra OSRAM lyser op i mere end 140 lande. I forretningsåret 2007 producerede over 41.000 ansatte en omsætning på over 35 milliarder kr.

Faglig kompetence og et lækkert sortiment fra en af de gode vinduesproducenter.

OX-ON er specialister og totalleverandør i produkter til personlig beskyttelse, herunder bl.a. arbejdshandsker, svejsebeskyttelse, sikkerhedsfodtøj, hjelme, dragter, faldsikring, høreværn og åndedrætsværn.

P

Palsgaard Gruppen består af 7 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af løsninger til byggeriet. Palsgaard Gruppen er Danmarks største og førende leverandør af præfabrikerede løsninger med træ indenfor forretningsområderne: TræSpær, TræElementer, TræKviste og TræVarer.

Pergo tilbyder dig verdens største udvalg af laminatgulve i forskellige design, formater og kvaliteter.

Pindstrup producere sphagnumprodukter til gartneri og havebrug i Danmark og udlandet. Selskabets produktudvikling sker i tæt samarbejde med de professionelle danske gartnere.

Plannja er en af Europas førende producenter af profilerede stålplader af højkvalitetsstål. Blandt vores produkter findes væg- og tagprofiler, tagstensprofiler, tagrender, isolerede paneler, vægkassetter, trapezprofiler, lægter og bjælker.

PLUS – udvikling og salg af havehegn- låger, havemøbler og legehuse og legeredskaber, blomsterkasser, pavillioner, hønsehuse og m.v.

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik er i dag en virksomhed med 300 veluddannede og dygtige medarbejdere, der producerer og markedsfører beslagprodukter til håndværk, industri og gør det selv-folk under navnet PN-BESLAG.

Pre-Træ er producent af væg - og tagelementer samt alle former for spærkonstruktioner.
Primo's sortiment af hårde og bløde plastlister og formstøbte dele kan bruges hvor som helst, hvor der er behov for en nem finish eller tætning mellem én eller flere byggekomponenter: gulvbelægning, i køkken og på badeværelse, lofter, trappeskakter eller tætning omkring døre og vinduer.
 
PRIMO Vinduer er Nordens største producent af vedligeholdelsesfrie vinduer og døre, som er designede til at passe 100% til dansk arkitektur.
 

R

Randers Jernstøberi har eksisteret siden 1916 og har til stadighed været beskæftiget med produktion og salg af kloakstøbegods som hovedaktivitet.
 
Randers Tegl er dansk produceret teglsten til murværk og tegltagsten af højkvalitet.

Randi er producent og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr - kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing.

Rationel vinduer og døre er kvalitetsprodukter, som vi udvikler, designer og producerer med omtanke.

Ravendo A/S blev stiftet i 1946 og har siden da leveret trillebøre, sækkevogne og andre former for umotoriseret transportmateriel til hele verden.

RC Betonvarer producerer et bredt program af såvel massive betonelementer som sandwichelementer til industri- og landbrugsbyggeri, men også et stort sortiment indenfor afløbs og belægningsprodukter.

RIAS A/S er en ledende distributører af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomhed samt den offentlige sektor i Skandinavien.

A. Rindom lagerfører en lang række kvalitetsprodukter til omgående levering hurtigt og nemt.
Velkommen til RINGSTED SPÆRFABRIK A/S. Her kan du finde en beskrivelse af hovedparten af de konstruktioner, som vi fremstiller. Herudover kan du finde gode råd og vejledning til tømrermester, projekterende arkitekter, rådgivende ingeniører samt "gør det selv" folket.

Rockfon Gruppen udvikler integrerede loftløsninger, som giver et bedre og mere sikkert indeklima. Og vi gør det ved at tilpasse de tekniske egenskaber og designet til moderne krav og tendenser.

Rockpanel plademateriale er velegnet til mange formål som facader og tagkanter både ved nybyggeri og renovering.

Du finder her et link til Rockwools hjemmeside, hvor du finder svar på alle spørgsmål indenfor isoleringsprodukter, produktinformation og tekniske konstruksions spørgsmål.

Aktieselskabet Rold Skov Savværk er en af landets største savværksgrupper for opskæring af nåletræ til konstruktionstræ, beregnet for såvel det danske som det europæiske marked.

Roliba er leverandør af alu.profiler, værktøj og beslag.

I dag er Ruko totalleverandør til låsemarkedet og en særdeles aktiv aktør på det voksende sikringsmarked. Ruko tilbyder låse- og sikringsmarkedet et bredt sortiment af produkter og serviceydelser, der kan medvirke til en effektiv sikring af boliger, institutioner og erhvervsbyggerier.

S

SAV-systemprodukter: Afløb Ventiler Brand Fittings . VA Varme

Saint-Gobain Isover a/s producerer isoleringsprodukter af glasuld. Med vore produkter og vores viden er vi med til at skabe gode energibesparende løsninger for vore kunder.

Weber er facaderenovering, alle former for puds og mørtelprodukter men også fliseklæb og flise fuge. Weber leverer og producerer Premix- og Leca® produkter samt Premix-udstyr fra ca. 200 fabrikker verden over. Weber er en del af Saint-Gobain.

SaniScan tilbyder totalløsninger til badeværelset med fokus på høj kvalitet og unikt design. Design til den kvalitetsbevidste forbruger.

Sanistål er Danmarks førende grossist inden for VVS og VA, stål og metal, elteknik, bilindretning, værktøj, maskiner, teknik.

Uanset om du drømmer om en åben pejs, har købt en brændeovn, nyt fyr eller din eksisterende skorsten skal renoveres har Schiedel Skorstene et produkt du kan bruge.

Schneider Electric udvikler forbundne teknologier og løsninger til styring af energi og processer – sikkert, pålideligt, effektivt og bæredygtigt. Koncernen investerer i forskning og udvikling for at styrke innovation og differentiering med et stærkt engagement i bæredygtig udvikling.

SEKO er din stærke samarbejdspartner indenfor den professionelle EL branche og DO-IT-YOUR SELF på VVS og EL til detailhandelen.

SIKA vil være blandt de bedste til at give mennesker i arbejde et godt og sikkert arbejdsliv - blandt andet ved at sikre sunde fødder – levering af attraktive produkter i et smart design indenfor arbejds- og sikkerhedsfodtøj.
Skalflex A/S er i dag en af de førende danske producenter af højkvalitets-facadebehandling. Virksomheden er beliggende i Viborg, hvor der udvikles og fremstilles et bredt spekter af mineralbaserede facadebehandlingsprodukter til nybyggeri og renovering.

SmartWood A/S er leverandør af træbaserede konstruktioner (spær, dragere, rammer, bjælker) til boliger og institutionsbyggerier.
 
Snickers fremstiller og leverer arbejdstøj til professionelle inden for håndværk, industri og service. Vores produkter er kendt for deres kvalitet, funktion og innovative løsninger. Virksomheden blev grundlagt i Sverige i 1975 og er siden vokset så vi i dag er et af Europas førende varemærker inden for arbejdstøj. Snickers er repræsenteret i 15 lande.
 
 
Södras verden udgår fra skoven. Det er skoven, som er den stadigt voksende råvarer, selve grundforudsætningen for alle de forskellige virksomheder indenfor Södra.
Soudal er en af de førende producenter af silikone fugemasse og montage lim produkter til industrien.
 
Sortimentet omfatter bl.a. mekanisk håndværktøj - herunder topnøglesæt med det verdenskendte ”STACO®LOCK-system” der gør, at selv beskadigede bolte med runde hjørner let kan afmonteres. STACO toppenes profiler bevirker, at de kan anvendes til både mm og tomme-mål. Uovertruffen finish og kvalitet!

Du vil her hente information om Stanley’s aktuelle produkter indenfor håndværktøj. Yderligere vil du finde et stort udvalg af laserprodukter, samt et stort og bredt program af opbevaringsløsninger.

Vi har et komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske træbearbejdningsmaskiner, så hos os er det muligt at få fremstillet elementer, der tilgodeser individuelle ønsker og behov.

Mursten, tegl og fliser. Mursten af alle typer; Blødstrøgne mursten, maskinsten, bagmursten og specialmursten,41 forskellige farvenuancer, brændt til perfektion på et af verdens mest avancerede teglværk.

Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulve, vægge og tage. Vi tilbyder også en række specialløsninger inden for fundamenter, tag og gulvvarme.
Du kan få leveret alt indenfor beslag og skinner til skydeskabe, døre og porte fra 12 Kg og op til 2000 Kg, samt værktøj til den professionelle håndværker og til "gør det selv" folket.
 
Vi har markedets bredeste sortiment af dørløsninger, og tilbyder døre i forskellige konstruktioner, klassificeringer og udformninger til langt de fleste anvendelsesområder.
 
A/S SYDVESTA er et handels- og importfirma, der i mere end 35 år har været leverandør af værktøj og maskiner til byggemarkeder, håndværkerbutikker og værktøjsforretninger.

T

Vi forhandler tagtilbehør af høj kvalitet fra anerkendte producenter i både ind- og udland.

Tarkett A/S markedsfører og sælger gulve til private boliger og til projektmarkedet. Dette omfatter lamelparket, laminat, vinyl til både private og erhvervsmiljøer, linoleum samt samt gulve til vådrum og barfodsområder.

Moderne design og høj kvalitet er kendetegnet for Timberman trægulve. Lige fra de klassiske massive plankegulve samt terrasseplank, som findes i vort Trip Trap sortiment, til de mest moderne lamelopbyggede planker og parketter i mange smukke træsorter.

Trehøje Døre leverer og producerer døre til næsten alle typer byggeri. Vi har et stort standardprogram, men producerer også gerne efter kunde specifikationer.

WOODCARE DENMARK udvikler, producerer og markedsfører et komplet program til grundbehandling og pleje af træoverflader til konsumentmarkedet såvel som til det industrielle marked for overfladebehandling.

Opnå god akustik og et sundt indeklima. De lydabsorberende plader fungerer samtidig som effektiv brandsikring og er udført i bæredygtigt materiale.

U

V

Burcharth er en danskejet handelsvirksomhed, specialiseret indenfor tekniske artikler til dansk industri.

Varde Ovne A/S er den første brændeovnsproducent i Norden der har fået tildelt det officielle, nordiske miljøstempel Svanemærket. Det er vi stolte af. Prædikatet er nemlig en miljømæssig blåstempling af både det færdige produkt, og måden det bliver produceret på.

VELUX tilbyder et komplet system, der gør det let at planlægge indbygningen af ovenlysvinduet. VELUX tilbyder også solfangere der indbygges i taget ved hjælp af standard VELUX inddækninger og som kan sammenbygges med VELUX ovenlysvinduer.

Ventisol A/S er en moderne og fremtidsorienteret virksomhed, der ligger i Vrå og dermed stort set midt i Vendsyssels smukke natur. Virksomheden, der producerer plastvinduer og døre til både erhverv og boligbyggeri, kan i 2007 fejre sit 25 års jubilæum

VIDA A/S er sveriges største privatejede savværk. VIDA levere alt indenfor trælast.

Viking Softwood har specialiceret sig i import af Sibirisk Lærk fra nogle af de bedste områder i Rusland. Vi råder over det bredeste udvalg af råtræ i Danmark. Desuden har vi i vores egen produktion mulighed for at lave specielprofiler efter dit ønske.

Vink har et bredt sortiment af plasthalvfabrikata omfatter følgende leveringsformer: rundstænger, emnerør, plader, folier, profiler, ventilationskomponenter samt plastrørsystemer.

W

Med en Weber grill er du sikret de perfekte oplevelser hver gang!

Wewers fremstiller en række produkter i beton til blandt andet: rekreative områder, gang- og opholdspladser omkring boligen, befæstigelse af kørearealer, forøgelse af trafiksikkerhed, afskærmninger og meget andet.

Sortimentet ved Wienerberger består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.

Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion af det enkelte plankegulv.

Wood Step er totalleverenadør af alle former for trappeløsninger.

WoodCon A/S er en af Danmarks største producenter af spær og kviste - med mange års erfaring, fra idé og projektering til produktion og levering. Spær · Gitterspær · Saksspær · Halvspær · Plankespær · Hanebåndsspær · Trempelspær.

X

XELLA’s vigtigste produkter er fibergips, porebeton og kalksandsten. Virksomheden markedsfører sine produkter under kendte mærkenavne: SILKA står for kalksandsten, YTONG/SIPOREX for porebeton og FERMACELL for fibergips. Med disse mærker er vi også repræsenteret i Danmark.