Leverandører - Plastprofiler

ACO Nordic A/S

ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som afløbsrender, afløbsrør, afløb til tage, brøndgods, græsarmering og perlestensunderlag, industrigulvafløb mm.

Dafa

Specialist i en lang række produkter som tætningslister, dampspærrer, gummilister, skumemballage, aluminiumsprofiler og fugeprodukter. Desuden produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.

Expo-net A/S

EXPO-NET Danmark A/S producerer plastnet i både rør- og fladform - og til utallige anvendelsesområder.
 
Icopal er leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger med tagpap.

Primo Danmark

Primo's sortiment af hårde og bløde plastlister og formstøbte dele kan bruges hvor som helst, hvor der er behov for en nem finish eller tætning mellem én eller flere byggekomponenter: gulvbelægning, i køkken og på badeværelse, lofter, trappeskakter eller tætning omkring døre og vinduer.

Rias A/S

RIAS A/S er en ledende distributører af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomhed samt den offentlige sektor i Skandinavien.

Vink A/S

Vink har et bredt sortiment af plasthalvfabrikata omfatter følgende leveringsformer: rundstænger, emnerør, plader, folier, profiler, ventilationskomponenter samt plastrørsystemer.