Leverandører - Tagbeklædning og undertag

ACO Nordic A/S

ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som afløbsrender, afløbsrør, afløb til tage, brøndgods, græsarmering og perlestensunderlag, industrigulvafløb mm. 

BMC

BMC A/S i Danmark leverer bl.a. Benders betontagsten og BIG A/S leverer en lang række byggematerialer.

Cembrit A/S

Stort sortiment af cementbaserede plader til tag, facade og væg samt tilbehør til disse. 

Sortimentet ved Wienerberger Egernsund består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.
 

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.

Icopal er leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger med tagpap.
 
Etex Nordic er en komplet samarbejdspartner inden for fibercementprodukter til tag og facade - dokumenteret i kraft af et gennemprøvet bredt sortiment med kvalitetsprodukter.
 
Jackon er leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien.  Mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur® og Jackon vådrum.
Lindab Profil
Lindab Profil koncentrerer sig om byggeindustrien og omfatter et bredt udvalg af byggekomponenter og komplette byggesystemer i stål til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri.
 
MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer. I Danmark kendt for B&C betontagsten samt et stort udvalg i tegltagsten med tilbehør.
 

Palsgaard Spær består af 4 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af træbaserede løsninger til byggeriet. Produktsortimentet består i dag af bl.a. træspær, vægrammer, tagmoduler, Posi-Joist mm.

Plannja er producenter af profilerede stålplader af højkvalitetsstål. Blandt deres produkter findes væg- og tagprofiler, tagstensprofiler, tagrender, isolerede paneler, vægkassetter, trapezprofiler, lægter og bjælker.

Pre-Træ A/S

Pre-Træ er producent af væg - og tagelementer samt alle former for spærkonstruktioner.

Randers Tegl A/S

Randers Tegl er dansk produceret teglsten til murværk og tegltagsten af højkvalitet.

Rias A/S

RIAS A/S er en ledende distributører af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomhed samt den offentlige sektor i Skandinavien.

A. Rindom er en grossistfunktion for en lang række danske og udenlandske leverandører af kvalitetsprodukter til byggeriet.
 
Dansk producent af alle typer træspær til enhver formål.

Tacodan A/S
Forhandler tagtilbehør af høj kvalitet fra anerkendte producenter i både ind- og udland.

Sortimentet ved Wienerberger Egernsund består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.