Leverandører - Tagbeklædning og Undertag

ACO Nordic A/S
ACO Nordic producerer og markedsfører en række varemærker som tagrender tagløsninger og ovenlys.


BMC
BMC A/S i Danmark leverer bl.a. Benders betontagsten og BIG A/S leverer en lang række byggematerialer.


Cembrit A/S
Når du vælger tag og facade fra Cembrit, får du et komplet program af stilrene, langtidsholdbare produkter med minimale krav til vedligeholdelse.

Egernsund Tegl amba
Egernsund Tegl er mursten, tagsten og belægningsten til byggeri i Danmark.

IBF Betonvarer A/S
IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.


Icopal A/S
Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger, og Nordens førende entreprenørvirksomhed indenfor tag- og lukningsentrepriser i metal og tyndpladestål.


Etex Nordic
Etex Nordic er en komplet samarbejdspartner inden for fibercement - dokumenteret i kraft af et gennemprøvet bredt sortiment med kvalitetsprodukter.


Jackon
Jackon er Nordens førende leverandør af isolering og emballage i ekspanderet (EPS) og ekstruderet (XPS) polystyren til byggebranchen og industrien. Vores mest kendte varemærker er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur® og Jackon vådrum.

Lindab Profil
Lindab Profil koncentrerer sig om byggeindustrien og omfatter et bredt udvalg af byggekomponenter og komplette byggesystemer i stål til såvel boliger som industri- og landbrugsbyggeri.


Monier A/S
MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer.


Palsgaard Træ A/S
Palsgaard Gruppen består af 7 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af løsninger til byggeriet. Palsgaard Gruppen er Danmarks største og førende leverandør af præfabrikerede løsninger med træ indenfor forretningsområderne: TræSpær, TræElementer, TræKviste og TræVarer.


Plannja A/S
Plannja er en af Europas førende producenter af profilerede stålplader af højkvalitetsstål. Blandt vores produkter findes væg- og tagprofiler, tagstensprofiler, tagrender, isolerede paneler, vægkassetter, trapezprofiler, lægter og bjælker.


Pre-Træ A/S
Pre-Træ er producent af væg - og tagelementer samt alle former for spærkonstruktioner.


Randers Tegl A/S
Randers Tegl er dansk produceret teglsten til murværk og tegltagsten af højkvalitet.


Rias A/S
RIAS A/S er en ledende distributører af plasthalvfabrikata til alle grene af industrien, bygge- og anlægsvirksomhed samt den offentlige sektor i Skandinavien.


Rindom A/S
A. Rindom lagerfører en lang række kvalitetsprodukter til omgående levering hurtigt og nemt.


Ringsted Spærfabrik A/S
Velkommen til RINGSTED SPÆRFABRIK A/S. Her kan du finde en beskrivelse af hovedparten af de konstruktioner, som vi fremstiller. Herudover kan du finde gode råd og vejledning til tømrermester, projekterende arkitekter, rådgivende ingeniører samt "gør det selv" folket.

Tacodan A/S
Vi forhandler tagtilbehør af høj kvalitet fra anerkendte producenter i både ind- og udland.

Wienerberger A/S
Sortimentet ved Wienerberger består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.