Leverandører - Tagsten og Tilbehør

BMC
BMC A/S i Danmark leverer bl.a. Benders betontagsten og BIG A/S leverer en lang række byggematerialer.


Cembrit A/S
Når du vælger tag og facade fra Cembrit, får du et komplet program af stilrene, langtidsholdbare produkter med minimale krav til vedligeholdelse.

Egernsund Tegl amba
Egernsund Tegl er mursten, tagsten og belægningsten til byggeri i Danmark.


IBF Betonvarer A/S
IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.


Icopal A/S
Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger, og Nordens førende entreprenørvirksomhed indenfor tag- og lukningsentrepriser i metal og tyndpladestål.


Etex Nordic
Etex Nordic er en komplet samarbejdspartner inden for fibercement - dokumenteret i kraft af et gennemprøvet bredt sortiment med kvalitetsprodukter.


Monier A/S
MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer.

Palsgaard Træ A/S
Palsgaard Gruppen består af 7 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af løsninger til byggeriet. Palsgaard Gruppen er Danmarks største og førende leverandør af præfabrikerede løsninger med træ indenfor forretningsområderne: TræSpær, TræElementer, TræKviste og TræVarer.


Pre-Træ A/S
Pre-Træ er producent af væg - og tagelementer samt alle former for spærkonstruktioner.


Randers Tegl A/S
Randers Tegl er dansk produceret teglsten til murværk og tegltagsten af højkvalitet.


Ringsted Spærfabrik A/S
Velkommen til RINGSTED SPÆRFABRIK A/S. Her kan du finde en beskrivelse af hovedparten af de konstruktioner, som vi fremstiller. Herudover kan du finde gode råd og vejledning til tømrermester, projekterende arkitekter, rådgivende ingeniører samt "gør det selv" folket.


Tacodan A/S
Vi forhandler tagtilbehør af høj kvalitet fra anerkendte producenter i både ind- og udland.

Wienerberger A/S
Sortimentet ved Wienerberger består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.