Leverandører - Tagsten og Tilbehør

BMC
BMC A/S i Danmark leverer bl.a. Benders betontagsten og BIG A/S leverer en lang række byggematerialer.

Stort sortiment af cementbaserede plader til tag, facade og væg samt tilbehør til disse. 
 
Sortimentet ved Wienerberger Egernsund består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.
 

IBF Betonvarer A/S

IBF Betonvarer fremstår i dag som en af Danmarks førende producenter af belægningssten, betonafløbsprodukter, færdigbeton og tagsten.

Icopal er leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, herunder især tagløsninger med tagpap.
 
Etex Nordic er en komplet samarbejdspartner inden for fibercementprodukter til tag og facade - dokumenteret i kraft af et gennemprøvet bredt sortiment med kvalitetsprodukter.
 
MONIER er verdens førende leverandør af tagmaterialer. I Danmark kendt for B&C betontagsten samt et stort udvalg i tegltagsten med tilbehør

Palsgaard Spær består af 4 afdelinger, der igennem årene har samlet en betydelig viden for industriel produktion af træbaserede løsninger til byggeriet. Produktsortimentet består i dag af bl.a. træspær, vægrammer, tagmoduler, Posi-Joist mm.

Pre-Træ A/S

Pre-Træ er producent af væg - og tagelementer samt alle former for spærkonstruktioner.

Randers Tegl A/S

Randers Tegl er dansk produceret teglsten til murværk og tegltagsten af højkvalitet.

Dansk producent af alle typer træspær til enhver formål.
 

Tacodan A/S

Forhandler tagtilbehør af høj kvalitet fra anerkendte producenter i både ind- og udland.

Wienerberger Egernsund

Sortimentet ved Wienerberger Egernsund består af mursten, tegltagsten, teglblokke og belægningstegl og er et af Danmarks bredeste.