Medarbejder til håndværkerbutikken i Holstebro

12. januar 2024
Vi_soger_2024

Til vores håndværkerbutik søger vi en systemstærk kollega.

Ser du dig selv som en person, der går op i detaljen og er struktureret, så er det måske dig, vi mangler.

Dine primære opgaver bliver at være ansvarlig for den daglige varedisponering, lagerstyring, samt vedligeholdelse af varedata. Det vil derfor blive vægtet højt, at du har godt kendskab til vores it-system Aspect/4.

Du vil indgå i et team, hvor der bliver arbejdet tæt sammen, hvor opgaver som ekspedition og tilbudsgivning er en del af hverdagen, og hvor pakning og opfyldning af varer også kan forekomme.


Hos XL-BYG ROSLEV vægter vi det gode samarbejde, struktur og ordenssans højt, også når der er travlt.

Du får din daglige gang blandt gode kolleger i en dynamisk og professionel virksomhed med en frisk og uhøjtidelig omgangstone. Gode arbejdsforhold og en løn der modsvarer dine kvalifikationer. Vi arbejder ikke weekender. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist og ansættelse: hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.
Lokation: Bülowsvej 14, 7500 Holstebro

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at du kontakte Butikschef Allan Porsmose på tlf. 9613 0626 eller Direktør Ole Koch Thomsen på tlf. 4087 2715, Roslev Trælasthandel A/S, Bülowsvej 14, 7500 Holstebro.

Du skal sende din ansøgning via vores Elvium - jobportal via dette link:

ANSØG HER

ROSLEV HOLSTEBRO består af 23 medarbejdere, der betjener byggefirmaer, totalentreprenører, industri, håndværksmestre og andre professionelle håndværkere med salg af byggematerialer, beslag og værktøj m.m.