Roslev - Danske byggecentre

1. januar 2017
For_eb02(1)

Hvor der handler, der bygges...
Roslev er en del af Danske Byggecentre. Vi arbejder hver dag på, at gøre det nemmere og mere effektivt at bygge og renovere over alt i Danmark. Vi er med, hvor kontorhuse, boliger og kulturcentre skyder op. Hvor nye byrum og oplevelser opstår, og hvor der energirenoveres og -optimeres.

Som del af Danske Byggecentre kendetegnes ROSLEV ved følgende fokusområder:

Rådgivning
Vi går ind i kundens problematik og forstår den til bunds. Vi har erfaring fra selv de mest komplekse byggerier og kan rådgive professionelle og erfarne bygherrer, ingeniører, håndværkere og arkitekter om valg af materialer. Vi har stor lokalkendskab, der betyder, at den nærmeste gårdejer eller minkavler kan komme forbi til en god snak om energirenovering. Ingen sag er for lille eller for stor. Samtidig er vi ikke afhængige af bestemte underleverandører men kan rådgive uvildigt.

Handel
Man kan give nok så gode råd og have nok så stort udvalg. Hvis ikke prisen og kvaliteten på leverancen er i orden, så finder kunden andre veje. Derfor er vores anden afgørende styrke vores evne til rigtig godt købmandskab. Vi forstår at finde den optimale løsning, der passer til kundens økonomi. Gennem utallige projekter ved vi, hvilke produkter der kan løse opgaven bedst muligt, og gennem vores store netværk kender vi markedet og priserne til bunds. 

Logistik
Tid er penge, når der bygges og renoveres, derfor styrker vi konstant vores evne til at levere de rigtige varer til tiden. Vi har medarbejdere, der er specialister i logistik, som ved alt om, hvordan et byggeri foregår og forstår vigtigheden af præcision. For når logistikken fungerer optimalt, behøver kunden ikke skænke den en tanke, og det er målet. Og når tingene en sjælden gang ikke går efter planen, kommer vores erfaring os igen til hjælp. Vi tænker kreativt og finder nye veje.

Kundeservice
Vi har indrettet alle vores afdelinger således at kunden får den optimale og mest effektive betjening. Vi ved hvad vores kunder forlanger og har brug for. Uanset hvad din udfordring er, vil vi gøre alt for at hjælpe dig godt videre. Vores kundeservice gør hele forskellen.