Roslev Trælasthandels afdeling i Herning

Luftfoto_Facade_Herning_2015
ROSLEV, Herning er en XL-BYG PRO-afdeling - uden byggemarked.

Roslev Herning består af 44 medarbejdere delt i en trælastafdeling og en håndværkerbutik, der betjener byggefirmaer, totalentreprenører, håndværksmestre og andre professionelle håndværkere samt en industriafdeling, der er specialiseret i salg af beslag til primært vindues- og dørfabrikker, låsesmede samt beslægtet industri og diverse forbrugere.
 
Morten_Ebler_2018
Dygtige og kvalificerede medarbejdere
Personalet ved Roslev Herning er engageret, veluddannet og med de rette kompetencer. De står parate til at håndtere ordrer af enhver størrelse og udfordring. Det gælder både butiks - , lager - og kontorpersonel. Afdelingen har en flad organisation, der gør, at vi dermed er hurtige fra ide til beslutning. Roslev sætter stor pris på medarbejdernes engagement og idelyst.  Medarbejdernes og kundernes ideer til forbedring gør, at afdelingen og dermed hele virksomheden kan udvikle sig til fremtidens trælastvirksomhed. Roslev Herning har en uformel og uhøjtidelig omgangstone. Vi værdsætter en god ånd blandt både medarbejdere indbyrdes og ikke mindst i relation til kunderne.

Ann_Britt_2018
Velassorteret håndværkerbutik
Afdelingen i Herning har en stor Professionel håndværkerbutik, hvor veluddannet personale med de rigtige kompetencer råder og vejleder omkring køb af professionelt værktøj, søm, skruer og beslag til moderne byggeri. Håndværkerbutikken er desuden markedsførende i lokalområdet indenfor professionel arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr. Vi både trykker og syr logo på arbejdsbeklædning efter ønske.

Vi sælger alt i beslag og låse til vindues- og døreindustrien.

Roslev Industri - Beslag og låse

Vi tror på fremtiden, og vil arbejde hårdt sammen med vore kunder og leverandører for at fastholde en fortsat vækst i markedet. 
 
Vi fastholder en simpel forretningsform, hvor tillid og troværdighed er en afgørende faktor. 
 
Hver dag glæder vi os over de nye udfordringer fra vore kunder, som vi brænder efter at få bragt helt i mål, med kort afstand fra ide til handling. 
 
Vi er glade og stolte over den massive opbakning, som vi altid oplever hos vores kunder og leverandører. 
 
Vi arbejder altid med de bedste leverandører på markedet, som giver os lyst og energi til altid at finde den bedste løsning. 
 
Vi udvider og fornyer konstant vores produktsortiment, så vi altid har de aktuelle produkter på lager.

Roslev Industri er en særskilt afdeling af Roslev Herning, som er specialiseret i salg af beslag til primært vindues- og dørfabrikker, låsesmede samt diverse forbrugere.
Roslev Industri består af et erfarent team, der netop har store kompetencer indenfor dette specifikke felt og produktsortiment, og som arbejder dedikeret på at yde den bedste og mest kompetente service til alle vores industrikunder.
190408_FOM_4873

Fix paskviler

Vi klipper fix paskviler lige efter jeres ønsker. Kontakt os og forhør nærmere.