Roslev Trælasthandels afdeling i Holstebro

Roslev_085__Large_
ROSLEV, Holstebro er en XL-BYG PRO-afdeling - uden byggemarked

Roslev, Holstebro beskæftiger 25 engagerede medarbejdere som betjener hele det professionelle erhvervsliv i hele Midt – og Vestjylland. Afdelingen råder i dag over ca. 10.000 m2 topmoderne og nyrenoverede lager og butikslokaler. 

Dygtige og kvalificerede medarbejdere
Personalet ved Roslev i Holstebro er engageret, veluddannet og med de rette kompetencer.

De står parate til at håndtere ordrer af enhver størrelse og udfordring. Det gælder både butiks, lager og kontorpersonale. Afdelingen har en flad organisation, der gør, at vi er hurtige fra ide til beslutning. Roslev sætter stor pris på medarbejdernes engagement og ide lyst. Kun via medarbejdernes og kundernes ideer til forbedring gør at afdelingen og dermed hele virksomheden kan udvikle sig til fremtidens trælastvirksomhed.

Roslev i Holstebro, har en uformel og uhøjtidelig omgangstone, vi værdsætter en god ånd blandt både medarbejdere indbyrdes og ikke mindst også i relation til kunderne.
 
080221_OMTC_5392
En professionel forretning
Roslev i Holstebro er en afdeling, der udelukkende henvender sig til det professionelle erhvervsliv.

Afdelingen servicerer primært håndværkere, entreprenører, industri og det øvrige erhvervsliv i hele Vestjylland.

Vi er klar over vigtigheden af at yde den rette service til vores kunder. Håndværkere og entreprenører stiller store krav til levering af de rigtige varer, på rette tid og sted. Roslev i Holstebro gør generelt meget for at være et værdiskabende led i hele byggeprocessen. Det kan vi kun gøre ved at have den rigtige dialog med vores kunder.

Samtidig er vores lager velassorteret, og vi arbejder hele tiden med at tilpasse lageret efter markedsforholdene, således at vi kan levere de efterspurgte produkter til moderne byggeri i Danmark.
 
Haandvaerkerbutik_1
Velassorteret Håndværkerbutik
Roslev i Holstebro har en velassorteret ca. 1500 m2 stor håndværkerbutik, hvor veluddannet personale med de rigtige kompetencer råder og vejleder omkring køb af professionelt værktøj, søm, skruer og beslag til moderne byggeri.

Håndværkerbutikken er desuden markedsførende i lokalområdet indenfor professionel arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr. Vi trykker gerne logo på alt beklædning.
 
080222_OMTC_6422