Roslev Trælasthandels afdeling i Skive

Roslev_099__Large__1_
I 1989 etablerede Roslev Trælasthandel A/S virksomhedens første afdeling udenfor Roslev by. Det sker med bygning af en helt ny afdeling på Bjørnevej 1, Skive; ROSLEV, Skive

Det er siden gået stærkt. I 2004 overtager Roslev Trælasthandel A/S den konkurrende trælasthandel ANCO i Skive. De to virksomheder sammenlægges. Denne sammenlægning afsluttes med en væsentlig om - og tilbygning på Bjørnevej. I 2016 opkøbes et lokalt byggemarked i Skive midtby, som drives under navnet XL-BYG SKIVE. 
I 2022 bygger ROSLEV, Skive et nyt stort byggemarked på Bjørnevej 1, og samler dermed alle aktiviteter i Skive under samme tag.

ROSLEV, Skive beskæftiger i alt ca. 100 engagerede medarbejdere, som rummer både hele koncernens administration og indkøbsafdeling, men også en stor salgsafdeling, som servicerer professionelle håndværkere og erhvervsliv samt et velassorteret byggemarked med privatsalg med alt til hus og have.

Roslev Trælasthandel A/S bliver i 2015 medlem og medejer af den frivillige indkøbs- og markedsføringskæde xl-byg, og Roslev, Skive er dermed både et XL-BYG PRO og XL-BYG BYGGECENTER.

080221_OMTC_5228
Dygtige og kvalificerede medarbjedere
Personalet ved Roslev i Skive er engageret, veluddannet og med de rette kompetencer. De står parate til at håndtere ordrer af enhver størrelse og udfordring. Det gælder både butiks - , lager - og kontorpersonale.

Afdelingen har en flad organisation, der gør, at vi dermed er hurtige fra ide til beslutning. Roslev sætter stor pris på medarbejdernes engagement og idelyst.  Medarbejdernes og kundernes ideer til forbedring gør, at afdelingen og dermed hele virksomheden kan udvikle sig til fremtidens trælastvirksomhed.

Roslev i Skive har en uformel og uhøjtidelig omgangstone. Vi værdsætter en god ånd blandt både medarbejdere indbyrdes og ikke mindst i relation til kunderne.

080221_OMTC_5392_1_
En landsdækkende lokal forretning
Roslev i Skive ser sig selv som en landsdækkende lokal forretning. Roslev i Skive servicerer primært håndværkere, entreprenører, industri og det øvrige erhvervsliv i lokalområdet.

Afdelingen råder også over en projektafdeling, der servicerer entreprenører i hele Danmark. At servicere håndværkere og entreprenører, der opererer i hele Danmark, kræver et velassorteret lager og en yderst velfungerende kørselsafdeling.

Håndværkere i dag forventer, at de kan få leveret de rigtige varer i den rigtige mængde på det rette tidspunkt, derfor arbejder afdelingens kørsel efter princippet ”just in time”. Afdelingens lager er velassorteret, det er både dybt og bredt. Vi arbejder hele tiden med at tilpasse lageret efter markedsforholdene, således vi kan levere de efterspurgte produkter til moderne byggeri i hele Danmark.

080222_OMTC_6321
Velassorteret håndværkerbutik
Afdelingen i Skive har en ca. 1500 m2 stor håndværkerbutik, hvor veluddannet personale med de rigtige kompetencer råder og vejleder omkring køb af professionelt værktøj, søm, skruer og beslag til moderne byggeri. Håndværkerbutikken er desuden markedsførende i lokalområdet indenfor professionel arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr. Vi både trykker og syr logo på arbejdsbeklædning efter ønske.

080221_OMTC_5759

Stort moderne byggecenter

På Bjørnevej i Skive åbnede vi i april 2022 vores store nye byggecenter på 4000 m2. Formålet med den nye tilbygning var at samle butikkerne XL-BYG SKIVE og XL-BYG ROSLEV, Skive på én lokation. Flytningen skyldes at der nu er mulighed for at tilbyde et større sortiment og bedre service til kunderne. Det nye byggecenter tilbyder diverse moderne produkter og en fantastisk service fra vores udlærte personale. Der tilbydes alt til hus & have, samt både nybyggerier og renovering for private kunder, såvel som professionelle.

Image